Karantinadaki aile zehirlendi!

Sobadan zehirlenen Kovid-19 karantinasındaki Mardin'li aileden, anne- oğul öldü, baba- kız zehirlendi

Haberler 31.01.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyann Serik ilçesinde, evde sobadan szan karbon monoksit gaz nedeniyle Mardinli aileden anne ve 1 yandaki bebei yaamn yitirdi, baba ve 5 yandaki kz ise zehirlendi. Ailenin Kovid- 19 karantinasnda olduu örenildi. Anne ve olunun cenazesi defin için Mardine gönderildi.

Serik ilçesi Kadriye Mahallesinde saat 19.30 sralarnda 4 kiilik ailenin bulunduu evden ses gelmediini fark eden komular, Ferhat (41) ile Yasemin Yüceay (34) çiftini telefonla arad. Yant alnmamas üzerine eve giden komular kapy çalmalarna ramen karlk alamaynca durumu 112ye bildirdi. hbar üzerine verilen adrese polis, salk ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sobadan zehirlenen Kovid-19 karantinasndaki anne- oul öldü, baba- kz zehirlendi

Olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde, bir odada Yasemin Yüceay yüzüstü yatakta yatar halde, bebekleri Yasini (1) ise annesinin yatann kenarnda bulunan beikte srt üstü yatarken; evin mutfak bölümünde ise Ferhat Yüceay tek kiilik baza yatakta, kz kray (5) ise yer yatanda halde buldu.

HBAR ÜZERNE GELDLER

112 salk ekipleri Yasemin Yüceay ile bebei Yasinin yaamn yitirdiini, Ferhat Yüceay ile kz krann ise zehirlendiini belirledi. Ferhat Yüceay ambulans ile Serikteki özel hastaneye, kz kra ise Antalyada özel bir hastaneye sevk edildi. Küçük kzn salk durumunun ciddi olduu örenildi.

Yasemin Yüceay ve olunun cenazesi, Cumhuriyet Savcsnn incelemesinin ardndan Serik Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

ALE KARANTDADAYMI

Ferhat Yüceayn Belekte be yldzl bir otelde çalt, 3 gün önce de PCR testinin pozitif çkmas nedeniyle çalmayan ei Yasemin ve çocuklaryla birlikte karantinada olduklar örenildi.

Komular sa Oktay, Komumuz Ferhat bir otelde çalyordu. Yaklak 20 yldr burada. Bu akam üzeri komumuz kendisini telefon ile aram. Telefonu kapal olduu için üphelendik. Eve geldik ama kapy açan olmaynca 112yi aradk dedi.

CENAZELER MARDNE

Hayatn kaybeden Yasemin Yüceay ve 1 yandaki olu Yasinin, Antalya Adli Tp Kurumundaki otopsi ilemleri dün sabah saatlerinde tamamland. Morgun önünde toplanan aile üyeleri üzüntü yaad.

Yaknlar tarafndan teslim alnan cenazeler, defnedilmek üzere Mardine götürüldü. Gazdan zehirlenerek hastaneye kaldrlan baba ve kznn hastanedeki tedavilerine devam edildii örenildi.

Ana Sayfaya Git