Kararan hayatlar!

Bursa’da, tartıştığı eşi Gözde Korku'yu (31) tabancayla vurup, öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş eden güvenlik görevlisi Orcay Korku (35) da yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Haberler 18.01.2022 - 02:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün saat 01.30 sralarnda, Karacabey ilçesi Gazi Mahallesinde meydana geldi. Bankada güvenlik görevlisi olan Orcay Korku ile ei Gözde Korku arasnda tartma çkt. Her ikisi de daha önce evlilik yapan ve kendi evliliklerinden 1er çocuklar olan çiftin tartmas, kavgaya dönütü. Bu srada Orcay Korku, tabancasn alp, eine tek el ate etti.

EN ÖLDÜRÜP NTHAR ETT

Korku ardndan ayn silah kendi bana dayayarak ateledi. Silah seslerini duyan komularn ihbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yapt kontrolde, Gözde Korkunun hayatn kaybettiini belirledi. Ar yaral Orcay Korku ise önce Karacabey Devlet Hastanesine kaldrld, buradan da Bursa ehir Hastanesine sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETT

Bursa Adli Tp Kurumundaki otopsinin ardndan yaknlarna teslim edilen Gözde Korkunun cenazesi, ilçede topraa verilirken, Orcay Korku da hastanede beyin ölümü gerçekleince youn bakmda makinelere baland. Korku, bugün kalbinin durmas nedeniyle hayatn kaybetti. Ailesinin ise organ ba talebi, organlarn iflas nedeniyle gerçekletirilemedi. Orcay Korkunun cenazesi, çaramba günü Karacabeyde topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git