Karı-koca öldürüldü

Siirt’in Kurtalan ilçesinde, akraba 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, Pınar Uyanık (31) ve eşi Turan Uyanık vurularak öldürüldü. 1 kişi de ağır yaralandı.

Haberler 06.08.2020 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurtalan ilçesine bal Bölüktepe köyünde, dün akam yaanan olayda, akraba olan 2 aile arasnda arazi anlamazl nedeniyle tartma çkt. Tartma ksa sürede silahl kavgaya dönütü. Kavgada, Pnar Uyank, ei Turan Uyank ve kuzenleri Frat Uyank (29) silahla vuruldu. hbar üzerine olay yerine çok sayda salk ve jandarma ekibi sevk edildi.

KARI-KOCA ÖLDÜRÜLDÜ

Yarallar, Kurtalan Devlet Hastanesine kaldrld. Pnar Uyank ve Turan Uyank, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamayarak, hayatlarn kaybetti.

Hayati tehlikesi süren Frat Uyank ise Siirt Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edilip, youn bakm tedavisine alnd. Jandarma, silahl kavgaya karanlar yakalamak için çalma balatt.

K K YAKALANDI

Siirt Valiliinden yaplan açklamada, l Jandarma Komutanl stihbarat ube Müdürlüü ve Kurtalan Jandarma Komutanl ekipleri, Bölüktepe köyünde dün arazi anlamazl nedeniyle ateli silahla öldürülenlerin katil zanlsnn yakalanmas için çalma balatt belirtildi. Açklamada, l Jandarma Komutanl stihbarat ube Müdürlüü ekiplerince, aranan zanl M.U.nun Batmann Kozluk ilçesi Beyba köyünde akrabasnn evinde olduunu tespit edildi. Ekipler, sabah düzenlenen operasyonla zanly yakalad. Operasyonda M.U.nun olayda kulland deerlendirilen 2 av tüfei ele geçirildi. Zanlnn jandarmadaki ilemleri sürüyor denildi.

Ana Sayfaya Git