Karlı sokaklarda snowboard yaptı

Vanlı kayaksever Emin Bilen, son günlerde etkili olan kar yağışının ardından otomobile bağladığı ipe tutunarak sokaklarda snowboard yaptı.

Haberler 17.02.2020 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayak tutkunu Bilen, bir haftadan bu yana etkisini sürdüren kar nedeniyle hayatn olumsuz etkilendii Vanda, farkl bir etkinlik gerçekletirdi.

Kayak kyafetlerini giyen ve otomobilinin arkasna balad ipe tutunan Bilen, çevredekilerin merakl baklar arasnda karla kaplanan sokaklarda kayd. Bileni gören mahalle sakinleri de cep telefonlaryla görüntü çekti.

çOK GÜZEL VE çILGINCA OLDU

Bilen, 10 yldr ekstrem sporlaryla uratn söyledi.

Kar yan frsata çevirmek istediini belirten Bilen, Arabann arkasna ipi baladm, ara sokaklarda emniyeti de göz ard etmeyerek snowboard yaptm. çok güzel ve çlgnca oldu. Mahalle aralarnda fazla hz yapmyoruz. Televizyonda bu ekilde arabann arkasna snowboard balayp kayak yapan görmütüm, ben de Vanda gerçekletirmek istedim. Sokakta kaydm görenler çok aryor. Camdan el sallayanlar oluyor, güzel tepkiler alyorum. diye konutu.

AMACIM BU SPORU SEVDRMEK

Snowboard yaparken çektii görüntüleri sosyal medyada paylatn ve çok fazla beeni aldn anlatan Bilen, unlar kaydetti:

Amacm bu sporu sevdirmek. nanlmaz güzel bir spor. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Ama benim gibi sokaklarda kaymasnlar. çünkü bu belli bir tecrübe istiyor. Kayak merkezlerine gidin, k sporlar yapn. Vanda son 25 yln en fazla kar yad. Kar yer yer bir buçuk metreyi geçiyor. Bunu frsat bildik. nanlmaz güzel, aksiyon dolu bir etkinlik yaptk. Kar kimilerine çile, bize de elence oldu.

Ana Sayfaya Git