Karlıova'da sığınaklar!

Karlıova ilçesi kırsalında PKK'ya yönelik operasyonda 2 uzun namlulu silah, tabanca, roketatar, 2 el bombası, 3 patlayıcı düzeneği, çok sayıda mühimmat, yaşam ve giyim malzemesi ele geçirildi.

Haberler 18.09.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölün Karlova ilçesi krsalnda PKKya yönelik operasyonda 2 uzun namlulu silah, tabanca, roketatar, 2 el bombas, 3 patlayc düzenei ile çok sayda mühimmat bulundu.

Valilikten yaplan açklamada, jandarma tarafndan terörle mücadele kapsamnda Karlova ilçesinin Karacehennem ormanlar bölgesinde, PKK mensuplarna yönelik dün ehit Jandarma Binba Adil Karagöz-85 operasyonu yapld bildirildi.

KARLIOVA BÖLGES

Operasyonda keskin nianc tüfei ve dürbünü, kalanikof piyade tüfei, tabanca, RPG-7 roketatar, bu silaha ait 4 mühimmat, 20 uçaksavar mühimmat, 2 el bombas, tabanca arjörü, 3 el yapm patlayc düzenei, 2 telsiz, gece görü dürbünü, 2 srt çantas, fünye, fitil ile yaam ve giyim malzemesi ele geçirildii ifade edilen açklamada, güvenlik güçlerinin bölge halknn da desteiyle huzur ve güvenlii salamak amacyla il genelinde terör örgütü ile mücadeleyi kararllkla sürdürecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git