Kastamonu'da da askeri zehirlenme vakası

Kastamonu'da da son dakika asker zehirlenmesi vakasının yaşandığı ve zehirlenen askerlerin hastaneye kaldırııldıkları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Manisa'da yaşanan askeri zehirlenmenin yankısı devam ederken, Kastamonu 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında aynı sesler yükseldi.

Haberler 20.06.2017 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kastamonuda da son dakika asker zehirlenmesi vakasnn yaand ve zehirlenen askerlerin hastaneye kaldrldklar açkland. Geçtiimiz günlerde Manisada yaanan askeri zehirlenmenin yanks devam ederken, Kastamonu 5inci Jandarma Eitim Alay Komutanlnda iftar yemeinden sonra da ayn eylerin yaand örenildi.

Kastamonuda 5inci Jandarma Eitim Alay Komutanlnda iftarn ardndan bir süre sonras bir tabura bal askerlerde mide bulants ve kusma ikayetleri balad. Bunun üzerine 38 asker, gda zehirlenmesi üphesiyle revire kaldrld. Burada durumu ciddi olduu ileri sürülen 6 asker, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine, 2 askerde Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altna alnd. 30 askere de halen revirde müdahale edildi. Müahede altna alnan askerler arasnda hayati tehlikesi bulunan askerin olmad örenildi.

Ana Sayfaya Git