Katil, çelik yelekle!

Silahlı kavgada yaralanan Mehmet öldü, şüpheliler çelik yelekle adliyeye getirildi

Haberler 15.04.2022 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, 2 grup arasnda çkan silahl kavgada yaral olarak hastaneye kaldrlan Mehmet Badem (21), 2 gün süren yaam savan kaybetti. Bir kiinin de yaraland olayn ardndan gözaltna alnan 4 üpheli, çelik yelek giydirilip adliyeye sevk edildi.

Eyyübiye Mahallesinde geçen sal günü meydana gelen olayda, aralarnda husumet bulunan Binici ve Badem ailelerinin fertleri sokakta karlat. Taraflar arasnda çkan tartmada tabancayla açlan ate sonucu Mehmet Badem ile Ramazan Badem yaraland, üpheliler olay yerinden kaçt. Bandan yaral olarak hastaneye kaldrlan Mehmet Badem, bu sabah doktorlarn müdahalesine karn kurtarlamad. Kavgada ar yaralanan Ramazan Bademin tedavisine ise youn bakm ünitesinde devam ediliyor.

çELK YELEKLE

üpheliler ise polis ekiplerinin çalmasyla belirlendi. Silahl kavgaya kart belirlenen ve ismi açklanmayan 4 üpheli, gizlendikleri adrese düzenlenen operasyonla yakaland. Asayi ube Müdürlüünde sorgular tamamlanan üpheliler, çelik yelek giydirilip hastanede salk kontrolünden geçirildikten sonra güvenlik önlemleri arasnda adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git