Katil zanlısı: Emine için herkesi öldürürüm

Adana’da birlikte olduğu 34 yaşındaki Emine T.'nin eski sevgilisi 41 yaşındaki Serdar Ağırağaç'ı, genç kadının eski kocası ile öldüren 2 çocuk babası Nihat Yıldırım, "Emine, benim herşeyim, onun için herşeyi yaparım. Bilsem eski kocası Osman'ı da öldürürdüm" dedi

Haberler 10.12.2017 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 4 Aralkta merkez Seyhan lçesi Hadrl Mahallesi 10040 Sokakta bulunan bir narenciye bahçesi yaknnda meydana geldi. Gece sokakta yerde hareketsiz kanlar içinde yatan biri görünce polise bilgi verildi. Sevk edilen salk ve polis ekibinin yapt kontrolde bu kiinin ba ve boynundan tabancayla vurularak öldüü belirlendi. Cesedin Serdar Araaça ait olduu saptand.

Asayi ube Cinayet Büro Amirlii ekipleri, Araaçn ayrld sevgilisi Emine T.yi incelemeye ald. Bir iyerinde yönetici asistan olarak çalan Emine T.nin 17 yl önce perdeci, 41 yandaki Osman ç. ile evlendiini, bu birliktelikten 1 kz ve 1 erkek çocuu olduunu tespit etti. Ekonomik sorunlar nedeniyle 5 yl önce einden boanan Emine T.nin, ans oyunlar bayii Serdar Araaç ile tantn ve nikahsz olarak onunla yaamaya baladn belirleyen polis soruturmay geniletti. Bir süre sonra Araaçtan ayrlan Emine T., bu kez sosyal medya üzerinden tant 2 çocuk babas Nihat Yldrmla ak yaamaya balad.

ANLATIP YARDIM STED

ddiaya göre, terk edilmeyi hazmedemeyen Araaç, Emine T.ye, Dön yoksa, seni ve çocuklarn öldürürüm dedi. çocuklarna zarar geleceinden korkan Emine T., durumu eski ei Osman ç. ile beraber yaad Nihat Yldrma anlatt. Yeni sevgilisi Yldrma, eski sevgilisi Araaç aabeyi olarak tantp kendini ölümle tehdit ettiini belirterek yardm istedi. Bunun üzerine eski koca ile yeni sevgili, eski sevgilinin peine dütü. Ksa süre sonra Osman ç., beraberindeki 23 yandaki hsan B., 26 yandaki Gökhan K. ile Araaç buldu. Eski koca daha sonra, Nihat Yldrm arayarak Serdar elimizde dedi. Bunun üzerine Yldrm, Araaç Hadrl Mahallesindeki adrese getirmesini istedi. Verilen adrese getirilen Serdar Araaç, Yldrm ve Abdülhalim A. tarafndan dövüldü. Zanllarn elinden kaçmaya çalan Araaç, Yldrm tarafndan boynundan ve bandan tabancayla vurularak öldürüldükten sonra bo araziye atld.

YAKALANDILAR

Emine T. ve Nihat Yldrm ile birlikte 7 kii gözaltna alnrken, eski koca Osman ç. kayplara kart. Sorguya alnan Emine T. sorgusunda, unlar anlatt:

Serdar tekrar benimle birlikte olmak istiyordu. Kabul etmedim. Beni ve çocuklarm öldürmekle tehdit etti. Durumu boandm eime ve u an birlikte yaadm Nihata anlattm.

Cinayet zanls Nihat Yldrm ise, Emine, ölen Serdar bana aabeyi olarak tantt. Yaptm aratrmada benden önceki sevgilisi olduunu, Emineyi tehdit ettiini örendim. Boand ei Osman, Serdar bulunca bana getirdi. Tarttk ve kaçmaya çalnca vurdum. Emine benim her eyim, onun için hereyi yapardm. Eski kocas Osman da öldürürdüm dedi.

Adliyeye sevk edilen Nihat Yldrm tutuklanrken, Emine T.ye ev hapsi verildi. Gözaltndaki dier 5 üpheli ise, adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git