Katilin yalanlarını "deliller" çürütü!

Muğla'nın Ula ilçesinde cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi genç kızın tutuklanan katil zanlısı, gözaltına alındığında hakkındaki suçlamaları kabullenmese de delilleri görünce olayı itiraf etmek zorunda kaldı.

Haberler 23.07.2020 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mulann Ula ilçesinde cesedi ormanlk alanda bulunan üniversite örencisi genç kzn tutuklanan katil zanlsna, Jandarma Suç Aratrma Timi (JASAT) bünyesinde oluturulan özel ekibin, yüzlerce görüntü, çok sayda görgü tannn ifadesi ve telefon kaytlarndan ulat örenildi.

l Jandarma Komutanl ekipleri, ailesinin kayp bavurusunun ardndan Pnar Gültekini bulmak için youn bir çalma içerisine girdi.

JASAT bünyesinde oluturulan özel ekip, zaman zaman polisten de yardm alarak adeta ineyle kuyu kazar gibi çalmasna yön verdi. Öncelikle Gültekini tanyan kiilerin listesi çkarld.

Olaan üphelileri belirleyen ekipler, bir taraftan da yüzlerce güvenlik kameras kaydn izledi, tüm detaylar en ince ayrntsna kadar deerlendirdi. çok sayda kiiyle yaplan görüme sonras tüm üpheler Gültekinin eski erkek arkada Cemal Metin Avc üzerinde younlat.

Gözaltna alnan Avcnn söylemlerinin tutarsz olduunu fark eden ekipler, bu sefer elde edilen delillerle zanlnn karsna çknca cinayet aydnlatld.

- Delilleri görünce suçunu itiraf etti

Görgü tanklarnn ifadeleri dorultusunda zanlnn 6 aydr görümediini belirttii Gültekin ile 16 Temmuzda Mentee ilçesinde alveri merkezinde bir araya geldii belirlendi.

Ayrca Avcnn, kaybolduu güne kadar genç kzla çok sayda telefon görümesi yapt tespit edildi.

Ekiplerin, adresini verdii akaryakt istasyonundan ki pet ie benzini neden aldn? sorusuna aran zanl, daha fazla cinayeti gizleyemeyeceini anlaynca olay detaylaryla anlatt.

Avc, ifadesinde, bir süre arkadalk yapp ayrld Gültekinin tekrar barma isteini geri çevirmesi üzerine ba evinde olay gerçekletirdiini belirtti.

Öldürdüü Gültekini bir varile koyarak Gülaz mevkisindeki ormanlk alana attn kaydeden zanl, daha sonra ekiplere varilin yerini gösterdi.

Gültekin Bitliste defnedilecek

Gültekinin cenazesi, Bitlisin Hizan ilçesinde topraa verilecek. Pnar Gültekinin cenazesini Mula Adli Tp Kurumundan alan yaknlar, Hizana hareket etti. lçe sakinleri ile Gültekinin yaknlar, cenazenin defnedilecei Gayda köyündeki mezarla gelerek beklemeye balad. Görevliler de mezarlk ve çevresinde hazrlk yapt. Gültekinin cenazesi, ilçe merkezinde klnacak cenaze namaznn ardndan köye götürülerek defnedilecek.

Ana Sayfaya Git