Katliam Gibi Kaza!

AĞRI'nın Hamur ile Tutak ilçeleri arasındaki karayolunda seyir halindeki TIR'ın üzerinde bulunan iş makinesi, yanından geçen midibüsün üzerine düştü. Ortalık savaş alanına dönerken, korkunç kazada 7 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Haberler 15.08.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arnn Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasnda 7 kii öldü, 11 kii yaraland.

Ar il merkezi yönüne giden ve Hüseyin Tnin (43) kulland 63 K 3279 plakal trn dorsesi üzerindeki i makinesi, kentin Tutak ile Hamur ilçeleri arasndaki ulam salayan Hamurderesi yolunun Tutak ilçesine bal Palandöken köyü mevkisindeki virajda trdan dütü.

Düen i makinesi bu srada kar yönden gelen Salih Oygar yönetimindeki 65 ET 520 plakal midibüse çarpt.

Kazada, Oygarn yan sra midibüsteki 6 kii araçta skarak hayatn kaybetti, 11 kii de yaraland.

Olayn ardndan çok sayda ambulans ve güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi.

Gelen ekiplerce midibüsten çkarlan 11 yaral, Tutak ve Ar devlet hastanelerine kaldrld.

Hayatn kaybeden kiiler ise l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD), itfaiye, jandarma, polis ve salk ekiplerince midibüsten çkartlarak ayn hastanelerin morguna götürüldü.

Valilikten yaplan açklamada da Ar-Van karayolunun Tutak ilçesi mevkisindeki kazada 7 kiinin öldüü, 3ü ar olmak üzere 11 kiinin yaraland belirtildi.

Açklamada, yarallarn, Tutak ve Ar Devlet Hastanelerindeki tedavilerinin sürdüü kaydedildi.

- Kaçan tr sürücüsü jandarmaya teslim oldu

Kazann ardndan dorsesini olay yerinde brakt tr alarak kaçan tr sürücüsü Hüseyin T. ise Hamur lçe Jandarma Komutanlna teslim oldu.

Hüseyin Tnin, anlurfadan tra yükledii i makinesini Türkiye-ran snrnda yapm süren güvenlik duvar inaatnda çalmas için Idra, Salih Oygarn da Arnn Doubayazt ilçesinden ald yolcularn Vana götürmek istedii örenildi.

Olay sebebiyle, çift yönlü olarak ulama kapanan karayolu, araçlarn çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardndan yeniden ulama açld.

Ana Sayfaya Git