Katliam yaptılar

Hilvan'da akrabalar arasında silahlı kavga katliama dönüştü. 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Haberler 16.07.2017 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hilvan lçesinde, akraba iki aile aralarndaki husumet nedeniyle çkan, tabanca ve tüfeklerin kullanld kavgada 4 kii öldü, 2si sokakta oynayan çocuk 7 kii de yaraland. Olayla ilgili 4 kii gözaltna alnd.

Olay, önceki akam saatlerinde Balar Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda kz alp verme nedeniyle husumet bulunan ve birbirleriyle akraba Olzunga ile Küçükyavuz ailelerinin fertleri arasnda çkan tartma, yaknlarnn da katlmyla ksa sürede büyüdü. Taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ate açt. Olayda silahlarla ate açlan 24 DT 770 plakal otomobilde bulunan taraflardan Hüseyin Kaya olay yerinde yaamn yitirdi.

SOKAKTA OYNAYAN 2 çOCUK DA YARALANDI

Kavgada sokakta oynayan 9 yalarndaki Mehmet Emin Atakay ve Bahoz Atakay isimli çocuklar ile taraflardan Servet Küçükyavuz, Mehmetnur Küçükyavuz, Musa Küçükyavuz, Mahmut Küçükyavuz, sa Küçükyavuz, Halil Küçükyavuz ve Halil Akba kurun ve saçmalarla yaraland. Birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ate açan taraflarn kavgasna çok sayda polis ekibi müdahale etti.

Yarallar, salk görevlilerince ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine götürüldü. Acil servislerde ilk müdahaleleri yaplan yarallar, anlurfadaki hastanelere sevk edildi. anlurfadaki hastenelere sevk edilen yarallardan Reat Nuri Küçükyavuz, da kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Musa Küçükyavuz ve amcasnn olu Mahmut Küçükyavuz ise, tedavilerinin sürdüü hastanede dün sabah hayatn kaybetti.

Olay yerinde zrhl araçlarla önlem alan polis, bo kovan ve fiekler ile baz silahlara el koydu. Jandarma ise hastanede güvenlik önlemi ald. Yaamn yitiren 4 kiinin cesetleri otopsi için morga konulurken, hasar gören otomobil de otoparka çekildi. Güvenlik güçleri, kavgaya kart belirlenen 4 üpheliyi gözaltna ald.

anlurfadan davetli olarak gittii Hilvanda kavgada ölen 2 çocuk babas fotorafç Hüseyin Kayann cenazesi ise, Adli Tp Kurumu morgunda tamamlanan otopsisinin ardndan ailesine teslim edildi. Silahl kavgada hayatn kaybeden Mehmet Reat Küçükyavuz ile Mahmut Küçükyavuzun da karde olduklar belirtildi. Bu arada olay yerinde yaplan incelemede 4 pompal tüfek ile çok sayda sopa, bçak ve satr ele geçirildi. Kavgann Mehmet Küçükyavuz ile Özlem Küçükyavuzun 7 yldr süren evlilikleriyle ilgili problemden dolay yaand örenildi. 7 kiinin gözaltna alnd, ölü saysnn 4e yükseldii kavgada yaralanan 7 kiinin hastanelerdeki tedavileri ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git