Kayıp Ömer'in, 24 gün sonra cesedi bulundu

Van’ın Çaldıran ilçesinde, Kaz Gölü’ne avlanmaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ömer Topgaç'ın (21), 24 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Haberler 02.05.2019 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çaldran ilçesine bal Kalkandere Mahallesinde yaayan Ömer Topgaç, 7 Nisan Pazar günü avlanmak için Kaz Gölüne gittiini söyleyerek evden çkt. Daha sonra eve dönmeyen Topgaçn ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Van l Jandarma Arama Kurtarma ve Su Alt Timi, çaldran lçe Jandarma Komutanl ve AFAD ekipleri, Topgaçn bulunmas için bölgede arama çalmas balatt.

24 GÜN SONRA CESED BULUNDU

Ankaradan gelen 8 kiilik özel su alt ekibinin de görev yapt çalmalarda çaldrandan Muradiyeye kadar olan 53 kilometrelik dere yataklar ve 2 HES baraj tarand. Ekiplerin günlerdir sürdürdürdüü çalmalarda Topgaçn izine raslanmad. Yaplan detayl arama çalmalarndan sonuç alamayan Ankaradan gelen özel su alt ekibi bugün çalmalarn sonlandrd.

Ancak bir vatandan ihbar üzerine ekipler tekrar bölgeye gitti. Kalkandere Mahallesine yaklak 3 kilometre uzaklkta ve gencin kaybolduu deerlendirilen yere de yaklak 300 metre mesafedeki dere içinde bir ceset bulundu. Ekipler, cesedin kayp Topgaça ait olduunu belirledi. Topgaçn cansz bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yaplmak üzere çaldran Devlet Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git