Kaya KHK’dan ihraç edilmedi

EGM'den Gara'da şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın KHK ile ihraç edildiği iddiasına yalanlama:

Haberler 16.02.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürlüü (EGM), terör örgütü PKK tarafndan Garada ehit edilen polis memuru Vedat Kayann kaçrldktan sonra KHK ile ihraç edildii yönündeki iddialarn gerçei yanstmadn bildirdi.

Baz sosyal medya platformlarnda ehit polis memuru Vedat Kayann 2016da KHK ile ihraç edildii iddialarnn yer almas üzerine EGM yazl açklama yapt.

DDALAR YALANLANDI

ddialarn kesinlikle gerçei yanstmad vurgulanan açklamada, KHKlar kapsamnda yaplan kamu görevinden çkarma ilemlerinin, ilgililerin isimleri ile Resmi Gazetede yaymlanarak yürürlüe girdii hatrlatld.

ehit Kaya hakknda bu kapsamda herhangi bir ilem tesis edilmediinin ilgili KHK listelerine bakldnda görülecei belirtilen açklamada, ehit polis memuru Vedat Kayann memuriyet haklar, PKK terör örgütü tarafndan kaçrld günden bu yana kesintisiz olarak devam etmitir. Menfur olayn ardndan ehitlik ilemleri de balatlmtr. ifadelerine yer verildi.

ehitler üzerinde yaplmaya çallan bu tür provokasyon giriimlerinin, ehidin ailesi ve yaknlar ile emniyet tekilatn derinden üzdüü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git