Kaya'nın ablası öldürüldü

SES yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başundan vurulan Mutlu Kaya'nın Ablası Dilek, birlikte yaşadığı öne sürülen astsubay tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Haberler 23.03.2020 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ilçesinde bir ses yarmasnda adn duyurduktan sonra erkek arkada tarafndan vurulan Mutlu Kayann ablas Dilek Kaya da erkek arkada tarafndan tabancayla vuruldu. Dilek Kaya yaamn yitirirken, birlikte yaad erkek arkada astsubay üstçavu Yusuf ç. gözaltna alnd.

ERKEK ARKADAIYLA KAVGA ETT

Olay, önceki gün gece saat 23.00 sralarnda merkez Kayapnar ilçesi Üçkuyular Mahallesinde meydana geldi. Ergani ilçesinde 18 Mays 2015 tarihinde erkek arkada tarafndan silahla vurulan Mutlu Kayann ablas Dilek Kaya, birlikte yaad erkek arkada astsubay üstçavu Yusuf ç. arasnda, birlikte yaadklar evde tartma çkt.

ASTSUBAY SLAHIYLA ATE AçTI

Diyarbakr 8inci Ana Jet Üs Komutanlnda görevli Yusuf ç., tabancasn çekip, özel bir irkette muhasebecilik yapar Dilek Kayaya ate etti. Silah sesini duyan komularnn ihbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Gelen salk ekibinin yapt kontrolde, Dilek Kayann yaamn yitirdii belirlendi.

DLEK KAYA OLAY YERNDE OLDU

Yusuf ç. Diyarbakr Asayi ube Müdürlüü ekipleri tarafndan gözaltna alnrken, Dilek Kayann cenazesi ise yaplan incelemenin ardndan otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld.

ALKÖL ALDIK, ALDATTIINI SÖYLEDM

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Yusuf ç., ilk ifadesinde, Yaklak bir haftadr Dilek ile birlikte ayn evde kalyoruz. Alkol almaya baladk. Daha sonra kendisinin beni aldattn söyledim. Bunun üzerine aramzda tartma çkt. Ksa sürede kavgaya döndü. Belimden çkardm tabancayla bana tek el ate edip öldürdüm dedii belirtildi.

SBEL CANA SARILIP ALAMITI

Yaplan otopsinin ardndan Dilek Kayann cenazesi, yaknlar tarafndan teslim alnarak Ergani ilçesinde topraa verildi.

Erkek arkada tarafndan vurularak öldürülen Dilek Kayann kardei Mutlu Kaya da, yine erkek arkada tarafndan bandan vurulmutu. Bir süre konuamayan ve yürüyemeyen Mutlu Kaya, uygulanan tedavi sonras yürüyüp konumaya balamt. Dilek Kaya, 20 Mays 2015te kz kardeini ziyarete gelen sanatç Sibel Cana sarlp gözya dökmütü. Yusuf ç.nin emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git