Kayapınar'da arazi anlaşmazlığı husumeti! Baba ve 2 oğlu kör kurşun hedefi oldu

Arazi kavgaları miras kavgaları derken adeta bir kaos ortamı haberi son dakika olarak duyuldu. Karapınar İlçesi'nde 45 yaşındaki Yakup Karakaya, aralarında daha önceden tarla nedeniyle husumet bulunan komşusu 60 yaşındaki Celal Altuntaş ile oğulları 34 yaşındaki Şemset Altuntaş ve 29 yaşındaki İsmail Altuntaş'ı av tüfeğiyle öldürdü.

Haberler 20.08.2017 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arazi kavgalar miras kavgalar derken adeta bir kaos ortam haberi son dakika olarak duyuldu. Karapnar lçesinde 45 yandaki Yakup Karakaya, aralarnda daha önceden tarla nedeniyle husumet bulunan komusu 60 yandaki Celal Altunta ile oullar 34 yandaki emset Altunta ve 29 yandaki smail Altunta av tüfeiyle öldürdü.

Olay, bugün saat 11.00 sralarnda Karapnar lçesine 35 kilometre uzaklktaki Yeniyayla Karadölek Mevkiinde meydana geldi. Yakup Karakaya, tarla nedeniyle husumetli olduu Celal Altuntan olu smail Altunta tarlada traktörle çalrken gördü. Karakaya, av tüfeiyle ate ederek smail Altunta kolundan yaralad, daha sonra da traktörden inmesini söyleyerek bandan vurdu. Kanlar içinde kalan Altunta yere yld.

OTOMOBLLE PENE DÜTÜÜ BABA LE DER OLUNU DA VURDU

Bu srada olay yerinin yaklak 50 metre ilerisinde ba evinde oturan Celal Altunta, silah sesini duyup dar çkt. Altunta, Yakup Karakayann oluna silahla saldrdn görünce kamyonetine binip yaklak 1 kilometre mesafedeki tarlada çalan dier olu emset Altuntan yanna gitmek için yola çkt. Yakup Karakaya da otomobiliyle peine dütü. Yakup Karakaya, iddiaya göre Celal Altunta durdurmak için otomobiliyle, birkaç kez kamyonete çarpt. Altunta, tarlaya ulatktan sonra araçtan inip, olunun yanna kotu. Karakayann tüfekle ate açmas sonucu Calal Altunta da yaralanarak yere dütü. Karakaya bu kez yaklak 15 metre ilerideki emset Altuntan üzerine ate açt. Srtndan yaralanan emset Altunta da kanlar içinde yere yld.

VURDUU KOMUSUNUN KAMYONET LE KAçTI

Saldrnn ardndan arac çalamaz halde olan Yakup Karakaya, iddiaya göre yannda bulunan olu R. Karakaya ile birlikte Celal Altuntan kamyonetine binip hzla uzaklat. Durumu fark eden çevredeki köylüler güvenlik güçüleri ve salk görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen salk ekibi, Celal Altunta ile oullar smail ve emset Altuntan öldüünü belirledi.

Kaçan Yakup Karakaya ve olu R. Karakaya ise Emirgazi lçesi yaknlarnda jandarma tarafndan yakalanp gözaltna alnd.

ALTUNTA ALESNDEN KAYETç OLMU

Peine dütüü Celal Altuntan kamyonetini durdurmak için otomobiliyle çarpmas sonucu meydana gelen kaza nedeniyle gözünden yaraland ileri sürülen Yakup Karakaya, tedavi edilmek için ambulansla Konyaya sevk edildi. Yakup Karakayann bugün sabah saatlerinde Altunta ailesi hakknda kendisini tahrik ve rahatsz ettiklerini iddiasyla jandarmaya ikayette bulunduu örenildi. Saldrda öldürülen smail ve emset Karakaya kardelerin 3er çocuklarnn bulunduu, smail Altuntan 3üncü çocuunun 15 gün önce dünyaya geldii belirtildi. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git