Kayıp çift bulundu

Takip edildiklerini zanneden Veysi ve Fatıma Akbulut çiftinin 3 gündür bir ahırda saklandığı öğrenildi.

Haberler 23.12.2019 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Mardinde perembe günü telefonla yaknlarn arayp, takip edildiklerini söyledikten sonra bir daha kendilerinden haber alnamayan Veysi ve Fatma Akbulut çifti, bir ahrda bulundu. Takip edildiklerini düünen çiftin, 3 gündür ahrda saklandklar bildirildi.

Mersinde sebze halinde tezgahtarlk yapan Veysi Akbulut ile ei Fatma Akbulut çifti geçen hafta 2 çocuuyla birlikte Kzltepedeki yaknlarna misafirlie geldi. Perembe günü Veysi Akbulut, ei Fatma Akbulut ile birlikte çarya gitmek için kaynpederinin evinden çkt. Veysi Akbulut yolda kaynpederi Mehmet Sait Akbulutu arayarak bir araç tarafndan takip edildiklerini söyledi. Mehmet Sait Akbulut, bir süre sonra kz ve damadna ulaamaynca durumu polise bildirdi. hbar üzerine Kzltepe lçe Emniyet Müdürlüü ekiplerince Akbulut çiftinin bulunmas için çalma balatld.

DRONE DESTEKL ARAMA çALIMALARINA 250 POLS KATILDI

Kzltepe Cumhuriyet Savcs Alperen Bolatn talimatyla Mardin Asayi ube ve Kzltepe Asayi Büro ekipleri tarafndan arama çalmas balatld. Ekipler, dün yaptklar arama çalmalarnda çiftin kulland arac çnarck Mahallesinde buldu. Bunun üzerine çalmalar bu bölgede younlatrld. 250 polisin görev ald arama çalmalarnda mahallenin giri ve çklar kontrol altna alnd. AFAD ekiplerinin de desteiyle bölge, drone ile didik didik arand. Polis ekipleri metruk binalarda, bo arazilerde ve dere kenarnda çifti arad.

Arama çalmalar, dün gece saatlerinde sonuç verdi. Polis, mahalle yaknlarndaki bir ahrda Akbulut çiftine ulat. Kzltepe Devlet Hastanesine salk kontrolü için getirilen çift, daha sonra ifadeleri alnmak üzere polis merkezine götürüldü.

çiftin takip edildiklerini düündüklerini, araçlarn terk ederek yaklak 1,5 kilometre kaçarak ahra girdikleri ve 3 gündür de burada saklandklar belirtildi.

Ana Sayfaya Git