Kayıp diril aranıyor

Şırnak Valiliğinden kayıp kişi için yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama "Bahse konu olayın öğrenilmesini müteakiben Beytüşşebap Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan tahkikat devam etmektedir"

Haberler 18.01.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valilii, Beytüebap ilçesinin Kovankaya köyünde 11 Ocak 2020den bu yana haber alnamayan Hürmüz Dirili arama çalmalarnn devam ettiini bildirdi.

Valilikten yaplan açklamada, ilçeye bal Kovankaya köyünde yaayan ve 11 Ocak 2020den itibaren kendilerinden haber alnamayan imuni ve Hurmüz Diril çifti için arama çalmalar balatld hatrlatld.

Kayp çiftten imuni Dirilin 20 Martta köyden 1,5 kilometre uzaklkta cesedinin bulunduu anmsatlan açklamada, Hürmüz Dirili arama çalmalarnn devam ettii belirtildi.

Diril ile ilgili çeitli tarihlerde bölgede yaplan operasyonlarda da arama yapld aktarlan açklamada, 14-16 Ekimde Kovankaya bölgesinde icra edilen Yldrm-13 ehit Jandarma Astsubay Kdemli çavu Sinan Aktay Operasyonunda kayp vatandamz Hürmüz Diril için Kovankaya bölgesindeki Hezil çay ve civarndaki arazide yaplan aramada herhangi bir iz ve emareye rastlanmad. Bahse konu olayn örenilmesini müteakiben Beytüebap Cumhuriyet Savcl tarafndan balatlan adli tahkikat devam etmektedir. denildi.

Ana Sayfaya Git