Kayıp olan lise öğrencisinin cesedi bulundu

İzmir'in Menemen ilçesinde, bir haftadır haber alınamayan 15 yaşındaki lise öğrencisinin cesedi, Manisa'nın Yuntdağı bölgesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusu içinde ayağına taş bağlanmış şekilde bulundu, gencin üvey babası gözaltına alındı.

Haberler 19.02.2017 - 22:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Ajansnn haberine göre, Menemen lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, geçen hafta dedesine gitmek için Uur Mumcu Mahallesindeki evinden çkan ve bir daha haber alnamayan Ahmet çokunun bulunmas için çalma balatt.

Aile üyelerinin ifadesine bavurulmas sonras, gencin üvey babas M.M. gözaltna alnd.

M.M. ifadesinde, çokunu keser sapyla bana vurarak öldürdüünü itiraf etti. Cokunun cesedi, zanlnn yerini gösterdii Manisa Yuntda bölgesi Recepli Mahallesindeki krsal alanda, içi su dolu yaklak 10 metrelik kuyunun içinde bulundu.

Manisa Yunusemre lçe Jandarma Komutanlna bal Üçpnar Karakolu ekiplerinin yürüttüü çalmada, AFAD ve itfaiye ekipleri, kuyunun içindeki suyu pompalarla boaltt.

Yaklak 5 saatlik çalma sonunda gencin cesedine ulald.

AFAD görevlisinin oksijen tüpüyle inerek makara sistemi yardmyla kuyudan çkard cesedin ayana ta bal olduu saptand.

Yaplan ilk incelemede banda darp izlerine rastlanan Cokunun cesedi, otopsi yaplmak üzere Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

Üvey baba M.M ile çocuun annesinin Menemen ilçesinde bir örenci yurdunda çalt ve austos aynda evlendii, kadnn hamile olduu örenildi.

Menemen Anadolu Lisesi 9uncu snf örencisi Ahmet çokun, 12 ubatta Uur Mumcu Mahallesindeki evlerinden dedesi Ahmet Koça gittiini söyleyerek ayrlm, haber alnamamas üzerine arama çalmas balatlmt.

Ana Sayfaya Git