Kaynak Holding soruşturmasında son dakika gelişme!

Terör örgütü FETO'nun siyasal kolu olarak görülen Kaynak Holding soruşturmasında son dakika gelişmelerin yaşandığı açıklandı. Kaynak Holding'e son dakika düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 39 kişiden 34'ünün tutuklandığı açıklandı.

Haberler 14.06.2017 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütü FETOnun siyasal kolu olarak görülen Kaynak Holding soruturmasnda son dakika gelimelerin yaand açkland. Kaynak Holdinge son dakika düzenlenen operasyonlarda gözaltna alnan 39 kiiden 34ünün tutukland açkland.

Fetullahç Terör Örgütü/Paralel Devlet Yaplanmas (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdii iddiasyla Kaynak Holdinge ilikin yürütülen soruturma kapsamnda, holdingin eski yönetici ve ortaklarna yönelik operasyonda gözaltna alnan ve tutuklama talebiyle nöbetçi hakimlie sevk edilen 39 kiiden 34ü tutukland.

Anadolu Cumhuriyet Basavclnca, FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdii gerekçesiyle yürütülen soruturma kapsamnda Kaynak Holdinge bal 19 irket, 1 vakf ve 1 dernein eski yöneticileri ve ortaklarnn da aralarnda bulunduu üphelilere yönelik operasyonda gözaltna alnan ve savclk ifadelerinin ardndan nöbetçi hakimlie sevk edilen 39 üphelinin sorgusu tamamland.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimlii, 39 üpheliden 34ünün terör örgütü üyesi olmak ve terör örgütüne finans salamak suçlarndan tutuklanmasna hükmetti. Hakimlik, dier üphelilerin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest braklmasna karar verdi.

Ana Sayfaya Git