Kaza şehidi polise uğurlama töreni

Van'ın Özalp İlçesi'ne bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde zırhlı polis aracının yoldan çıkarak, takla atması sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memuru Adnan Saka için Van Jandarma Filo Komutanlığı'da uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından şehit polis memurunun cenazesi memleketi Sivas’a gönderildi.

Haberler 11.09.2017 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann Özalp lçesine bal Aaakçagül Mahallesinde zrhl polis aracnn yoldan çkarak, takla atmas sonucu meydana gelen kazada ehit olan polis memuru Adnan Saka için Van Jandarma Filo Komutanlda uurlama töreni düzenlendi. Törenin ardndan ehit polis memurunun cenazesi memleketi Sivasa gönderildi.

Muradiye lçe Emniyet Müdürlüünde görevli polis memurlarnn içerisinde bulunduu zrhl polis arac, görev dönüü Özalp lçesine bal krsal kesimdeki Aaakçagül Mahallesinde kontrolden çkarak takla att. Araçta bulunan 4 polis memurundan Adnan Saka ehit olurken, 3 polis memuru yaraland.

EHDN ALES

Evli ve 1 çocuk babas polis Adnan Saka için Van Jandarma Asayi Kolordu Komutanl Helikopter Filo Komutanlnda tören düzenlendi. Törene Van Valisi ve Belediye Bakanvekili Murat Zorluolu, Van Cumhuriyet Basavcs brahim Keskin, l Jandarma Komutan Tugeneral Yavuz Özfidan, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Tuba Belediye Bakan Fevzi Özgökçe, Van YYÜ Rektör Vekili Murat Demirel ile askeri yetkililer ve polisler katld.

Tören, sayg duruu ve ehidin özgeçmilerinin okunmasyla balad. Kuran- Kerim okunmas ve l Müftüsü Nimetullah Arvasn okuduu dua ardndan ehit polis memuru Adnan Saka Türk Bayrana sarl tabutu polis arkadalarnn omuzlarnda bir süre tanp, tekbirlerle uçaa konuldu.

Ana Sayfaya Git