Kazada hayatını kaybettiler

Eskişehir'de emekli emniyet müdürü Hasan Çevik, kullandığı otomobille, kavşaktan dönüş yapmak isteyen TIR’ın dorsesine çarptı. Kazada dorseye sıkışarak hurdaya dönen otomobilin sürücü Hasan Çevik (59) ile oğlu Ahmet Buğra Çevik (18) hayatını kaybetti.

Haberler 18.10.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eskiehirde TIRa çarpan otomobilde hayatn kaybeden emekli emniyet müdürü Hasan çevik (59) ile olu Ahmet Bura çevik (18) memleketleri Ankarada son yolculuklarna uurland.

Kaza, gece saatlerinde Eskiehir-Ankara kara yolu 17nci kilometresinde meydana geldi. Emekli emniyet müdürü Hasan çevikin kulland 06 CKP 294 plakal otomobil, kavaktan kara yoluna dönü yapan Cengiz Alav idaresindeki 06 DS 5256 plakal TIRn dorsesine çarpt. Kazada otomobil dorsenin altnda girdi, sürücü çevik ile olu Ahmet Bura çevik hayatn kaybetti.

E LE çOCUKLARI GÖZYAI DÖKTÜ

Kütahyada da 3 yl emniyet müdürü olarak görev yapan Hasan çevik ile olu için dün Ankara Hac Bayram Veli Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Hasan çevikin ei Birgül, çocuklar Recep, Selçuk, Talha çevik ve yaknlar ile Anayasa Mahkemesi Bakan Zühtü Arslan, çileri Bakan Yardmcs smail çatakl, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve emniyet mensuplar katld. çevikin ei ve çocuklar tabutlarn banda gözya döktü. çevik ile olunun cenazesi, ikindi namaz sonras klnan namazn ardndan Karyaka Mezarlnda topraa verildi.

TIR OFÖRÜ TUTUKLANDI

Öte yandan kazaya karan TIR oförü Cengiz Alav, çkarld nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafndan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git