Keleşle Minibüs Gasp Edince!

Güvenlik korucusu babasının silahını alarak minibüs gasp etti. Babasının Kalaşnikof’u ile minibüs gasp etti .

Haberler 21.09.2018 - 23:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason ilçesi Saryayla köyünde güvenlik korucusu olan babas A.B.ye ait Kalanikof silah alarak bir minibüsü gasp eden zihinsel engelli olduu iddia edilen Mehmet Bar (23), jandarma ve güvenlik korucular tarafndan çakrpnar köyü Han Mezras mevkiinde etkisiz hale getirildi.

MNBÜSZ FASH ETT

Batman Valiliinden konu ile ilgili yaplan açklamada, 20 Eylül 2018 Perembe günü saat 09.20 sralarnda Batman ili Sason ilçesi Saryayla köyünde ikamet eden M.B. isimli ahs ayn evde ikamet eden güvenlik korucusu olan babas A.B.ye zimmetli Kalainkof silah izinsiz alp, Saryayla köyünden Sason ilçesi istikametine giden 34 ...... plakal minibüsü durdurarak, araç sürücüsü ve yolcular indirmek süetiyle arac gasp etmitir.

ETKSZ HALE GETRLD

Bahse konu aracn Derince Jandarma Karakol Komutanlna bal çakrpnar köyü mevkiinde terk edilmi olarak ele geçirilmesi üzerine, Sason lçe Jandarma Komutanl ile Derince Jandarma Karakol Komutanlna bal devriyeler ve Güvenlik Korucular vastasyla ahsn yakalanmas için arama balatlm, saat 14.40 sralarnda çakrpnar köyü Han Mezras civarnda görülmütür. Saat 16.00 sralarnda üpheli M.B.nin elinde bulunan silahla görevli Jandarma Personeli, Güvenlik Korucular ve amcasna ate açmas üzerine Güvenlik Korucular tarafndan karlk verilmi ve üpheli olay yerinde karn bölgesinden vurularak etkisiz hale getirilmi olup yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlmayarak ölmütür. Olayla ilgili adli soruturma balatlmtr denildi.

Ana Sayfaya Git