Kendisi kadar düğünü de mütevazi oldu! Azra Akın evlendi!

Azra Akın kimle evlendi sorusunun cevabı geçtiğimiz gün kameralara yansıdı. Ülkemize nadir dünya güzellik tacı ile gelen dünya Güzeli Azra Akın, düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi. Peki Azra Akın kiimle evlendi?

Haberler 25.08.2017 - 02:43 Son Güncelleme : 25.08.2017 - 16:06

Azra Akn kimle evlendi sorusunun cevab geçtiimiz gün kameralara yansd. Ülkemize nadir dünya güzellik tac ile gelen dünya Güzeli Azra Akn, düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi. Peki Azra Akn kiimle evlendi?

Dünya güzeli Azra Akn, 4 senedir birlikte olduu sevgilisi Atakan Koru ile düzenlenen sade bir nikah merasimi ile evlendi. çiftin düünün ise 26 Austosta yaplaca açkland. Azra Akn ve Atakan Korunun düünü ise 26 Austos 2017 tarihinde Kean lçesine bal Bahçeköydeki bir kr lokantasnda yaplacak. çift, kr lokantasnn bahçesinde Trakyaya özgü düün töreniyle evlenecek. Azra Akn ve Atakan Koru düün hazrlklarn tamamlarken, çiftin Darüafaka Cemiyetine yaptklar ba üzerine hazrlanarak, üzerinde Eitimde frsat eitliine destek vermek için, bu mutlu günümüzde sizin için Darüafakaya ba yaptk notuyla baslan mütevazi davetiyeleri dikkat çekmiti.

DAVETYELER DKKAT çEKT

2002 ylnda Dünya Güzeli seçilen Azra Akn, erkek arkada Atakan Koru ile 26 Austos 2017 tarihinde Edirnenin Kean ilçesine bal Bahçeköydeki bir kr lokantasnn bahçesinde düzenlenecek Trakyaya özgü düün töreniyle evlenecek.

çiftin, davetiyeleri datmaya balad bildirildi.

SÜRPRZ VEDA PARTS YAPILMITI

Austosta sevgilisi Atakan Koruyla nikah masasna oturmaya hazrlanan Azra Akna dostlar Songül Öden ve Arzum Onan önceki akam Suadiyede bir restoranda sürpriz bekarla veda partisi düzenledi. Kz arkadalarn görünce duygulanp alayan Akn, Türkiyede evleneceiz. Hazrlklar sürüyor. Bu gece için Songül ve Arzuma çok teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git