Keşfe giderken vuruldu

Arazi keşfinden dönen şahsa ikinci kez silahlı saldırı düzenlendi

Haberler 13.10.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada jandarma ile birlikte gittii arazi kefinden dönen ahs, karakol çknda urad silahl saldr sonucu ar yaraland.

Olay, Haliliye ilçesi Srrn kavanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Payaml Mahallesi Hac Ali Sokakta bulunan mera alanlarnn akrabalar tarafndan igal edildiini ileri süren Celal Günbei, savcla giderek suç duyurusunda bulundu. Jandarma ekipleri ile birlikte keif için mahalleye gelen Günbei, keif sonras jandarmayla birlikte Srrndaki jandarma karakoluna gitti. Karakoldaki ilemlerinin ardndan aracna binen Günbei, anlurfa merkeze doru hareket etti.

ddiaya göre aracyla seyir halindeyken kimlii belirsiz kiiler tarafndan silahl saldrya urayan Celal Günbei ar ekilde yaraland.

Olay yerine çarlan ambulansla Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan Günbei, buradaki ilk müdahalesinin ardndan Gaziantepe sevk edildi.

KEFE GDERKEN VURULDU

Jandarma ekipleri, saldry düzenleyen kii ya da kiileri yakalamak için çalma balatt.

Yaanan olayn ardndan konuan Celal Günbeinin çocuklar, saldry aralarnda husumet bulunan üvey amcas ve çocuklarnn düzenlediini iddia etti. Babalarnn, 11 Haziran tarihinde yaplan keifte de silahl saldrya uradn, ayn saldrda bir jandarmann da yaralandn belirten Günbeinin çocuklar, olayn ardndan tutuklanan 4 kiinin serbest brakldn söyledi.

Hatrlanaca üzere 11 Haziran 2020 tarihinde de merann yaplan ilk kefinde Halil G. ve çocuklarnn silahl saldrs sonucu Celal Günbei ve bir asker yaralanmt.

Cumhuriyet Basavcl tarafndan yürütülen soruturma kapsamnda pompal tüfekle ate ettii iddia edilen S.G. ve babas H.G.nin aralarnda bulunduu 4 üpheli gözaltna alnmt. üpheliler ifadelerinin alnmasnn ardndan 12 Haziran 2020 tarihinde sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliince tutuklanmt.

Ana Sayfaya Git