Kesintinin nedeni?

Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaptı. İl Müdürü Yusuf Açar, kesintilerin vizyon proje kapsamında yüklenici firma tarafından çalışmalar sırasında elektrik hatlarına zarar verilmesinden kaynaklandığını açıkladı.

Haberler 13.09.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm Batman l Müdürlüü, Cumhuriyet Meydan ve çevresinde yaanan elektrik kesintileri ile ilgili açklama yapt. l Müdürü Yusuf Açar, kesintilerin vizyon proje kapsamnda yüklenici firma tarafndan çalmalar srasnda elektrik hatlarna zarar verilmesinden kaynaklandn açklad.

Proje çerçevesinde Cumhuriyet Meydan ve civarnda çalma yapan müteahhitlerin defalarca uyarldn ifade eden Dicle Elektrik Batman l Müdürü Açar, buna ramen elektrik hatlarnn sk sk zarar gördüünü söyledi.

KESNTLERN NEDEN?

Bu durumun vatandalar ve esnaf kadar kendilerini de madur ettiini kaydeden Açar, Uyarlarmza aldr edilmeden yaplan kaz çalmalar nedeniyle son zamanlarda sk sk bu tür sorunla karlayoruz. Batmanda vizyon proje baladndan bu yana birkaç kez hatlarmz zarar gördü. Belediye ile koordineli çalmamza ramen projeyi uygulayan müteahhitler ile baz skntlar yayoruz. Uyarlarmza uyulmad için birkaç yerde hatlarmz koptu ve bu yüzden kesintiler yaand. Esnaf ve dier müterilerimizin madur olmamas için hemen müdahale ediyoruz. Ancak yeralt kablolarnn onarm bazen uzun sürebiliyor. Bu tür olumsuzluklarn tekrar etmemesi için kaz yapan yüklenicilerin mutlaka bizimler koordineli çalmas gerekmektedir dedi.

Ana Sayfaya Git