Keşke orada ben ölseydim

Emine'yi 10 bıçak darbesiyle öldüren sanığa 24 yıl hapis

Haberler 19.11.2021 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda barakada tartt kz arkada Emine Fulya Akçelebiyi (17) 10 bçak darbesiyle öldüren Salih Ylmaz Cokun (21), 24 yl hapis cezasna çarptrld.

Olay, 8 Nisanda Aksaray Mahallesi Kuleli Sokakta meydana geldi. Bir barakada buluan Emine Fulya Akçelebi ile Salih Ylmaz Cokun arasnda tartma çkt. Tartma srasnda Cokun, Emineyi 10 bçak darbesiyle öldürdü. Ardndan arkadalarn telefonla arayan Salih Ylmaz Cokun, Sevgilimi öldürdüm dedikten sonra kaçt. Cokunun arkadalarnn durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler, Eminenin cansz bedeniyle karlat. Genç kzn cansz bedeni otopsi için hastane morguna götürüldü. Sakland dedesinin evinden yakalanp gözaltna alnan Salih Ylmaz Cokun ise çkarld mahkemece tutukland.

KEKE ORADA BEN ÖLSEYDM

Salih Ylmaz Cokun hakknda kasten öldürme suçundan 1inci Ar Ceza Mahkemesinde dava açld. Davann bugün görülen karar durumasna Salih Ylmaz Cokun, tutuklu bulunduu cezaevinden SEGBS ile katld. Ylmaz Cokun savunmasnda, Bir anda oldu. çok pimanm. Vicdan azab duyuyorum. Hakaret, küfretmesiyle gelien bir olay söz konusudur. Keke orada ben ölseydim dedi.

Emine Fulya Akçelebinin ailesinin avukat brahim Gök, sann, maktulün içeceine uyuturucu katp cinsel saldrda bulunduunu öne sürerek, Maktul kendine gelip tepki gösterince 10 bçak darbesiyle canavarca katletmitir. En ar ekilde cezalandrlmasn talep ediyoruz dedi.

Mahkeme, Salih Ylmaz Cokunu adam öldürme suçundan 24 yl hapis cezasna çarptrd.

Ana Sayfaya Git