Keskin'in evine ateş açtı

Hakkari'ye bağlı Durankaya Beldesi'nin bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin'in kent merkezindeki evine örgüt üyeleri tarafından ses bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Haberler 09.09.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Keskinin korumas ile yaknlarnn ate açt saldrda yaralanan olmazken, kaçanlarn yakalanmas için bölgede geni çapl operasyon balatld.

Hakkariye 20 kilometre uzaklktaki Durankaya Beldesinin Belediye Bakan Bamsz Fatih Keskinin kent merkezinde bulunan Gazi Mahallesindeki iki katl bahçeli evine PKKllar saldr düzenledi. Keskinin evine saat 22.00 sralarnda önce ses bombas atan teröristler, ardndan uzun namlulu silahlarla ate açt. Bakan Keskinin korumas ile yaknlar da annda ate açarak teröristlere karlk verdi. Ksa süren çatmann ardndan teröristler kaçarken, saldrda yaralanan olmad.

hbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Saldr haberini duyan Bakan Keskinin yaknlar da evine akn etti. Polis evin çevresini güvenlik çemberine alarak koruma salarken, kaçan teröristlerin yakalanmas için de geni çapl operasyon balatld. Hakkari Emniyet Müdürü Suat Dilberolu da Bakan Keskinin evine gelerek incelemelerde bulundu, ekipleri yönlendirdi.

KESKN: DURUUMUZDAN TAVZ VERMEYECEZ

Durankaya Beldesi Belediye Bakan Fatih Keskin, siyasi görüünden ve duruundan taviz vermeyeceini belirterek, Bu saldry neden yapyorlar anlam deilim. Bu gibi saldrlar bizi korkutmaz, siyasi görüümüzden ve duruumuzdan hiç kimse bizi vazgeçiremez. Hakkarinin yerli ailelerindeniz. Geçmite buradaydk, yine burada olmaya devam edeceiz. Alnmz açk, bamz dik, yolumuza devam edeceiz dedi. Kaçan saldrganlarn yakalanp etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git