Kılıç, Şırnak'ın terör karşıtı desteğini açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şırnak ziyaretine ilk olarak Ak Parti il Binasına ziyareti ile başladı. Şırnak halkına teşekkürlerini sunan Kılıç, PKK ve FETo kapsmında büyük başarılara imza atıldığını ifade etti.

Haberler 23.06.2017 - 02:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Akif çaatay Klç, rnak ziyaretine ilk olarak Ak Parti il Binasna ziyareti ile balad. rnak halkna teekkürlerini sunan Klç, PKK ve FETo kapsmnda büyük baarlara imza atldn ifade etti.

Bakan Klç, AK Parti l Bakanln ziyaret ederek, partililerle görütü. Klç, burada yapt konumada, rnakl vatandalarn terörle ve 15 Temmuzda FETÖ ile mücadelede büyük baarlar elde ettiini söyledi.

Biliyorum terör örgütü sizi çok tehdit etti. Hani çok demokratlar ya. Hep yalan bunlar. Bir tanesi kaçp gitti niye kaçp gitti? Ya yurt dndan buraya getirip belediye bakan yaparlar sonra da gidip çukur açyorlar ya da burada bir i yapp bir yerleri kartryorlar, ihanet ediyorlar, sonra da kaçyorlar. Nereye kaçarsan kaç bulacaz seni. diyen Klç, bu milletin ve devletin adaletinden kaçamayacaklarn belirtti.

Hainlerin hem bu dünyada hem öbür dünyada hesap vereceini aktaran Klç, rnakl vatandan bunlarn yalanlarna kanmadn, onlara itibar etmediini, buna inancnn sonsuz olduunu kaydetti.

Klç, parti binasnn kapsnda bekleyen çocuklara eofman ve futbol topu hediye ederek, onlara bol bol spor yapmalarn tavsiye etti.

Daha sonra Balveren beldesine geçen Klç, kardeini kaybeden AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Zeyreki ziyaret ederek basal diledi.

Bakan Klç, 25 Kasm 2015te teröristlerin açt ate sonucunda Cizre ilçesinde ehit olan Sabri Orakn ailesini de ziyaret ederek, aile üyeleri ile görütü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri l Müdürlüünde incelemelerde bulunan Klç, hizmete açlan spor tesislerini gezdi. Farkl branlarda faaliyet gösteren sporcularla sohbet eden Klç, basketbol salonunda oynayan çocuklarla birlikte basket att.

Sivil toplum kurulu temsilcileri, kanaat önderleri ve ehit ailelerinin katlmyla bir otelde düzenlenen iftar programna katlan Klç, burada yapt konumada, kentte yeniden imarn yannda spor branlarna da arlk verileceini, hem bireysel hem takm spor sporlarnda kendini yetitiren sporcular görmekten duyduu mutluluu dile getirdi.

Son 1,5 yl içerisinde 33 sahann hizmete açldn ifade eden Klç, konumasn öyle sürdürdü:

Hizmetlerimiz tüm hzyla devam edecek. Biz gençlerimizi sporla buluturacaz. Hizmetler, bu evlatlarmz en iyi ekilde okusun, spor alannda gelisin diye yaplyor. Sadece 33 tesis için 2 milyon, olimpik havuz için 4 milyon lira harcadk. Devletimizin yapt hastane, yollar, okullar onlar saymyorum bile. Bunlar sizlerin vergileriyle hazineden sizlere hizmet olarak geri dönüyor.

Ana Sayfaya Git