Kilis'teki Kaza Bingöl'u Yaktı

Trafik kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Çintay'ın cenazesi törenin ardından memleketi Bingöl'de toprağa verildi

Haberler 30.06.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kiliste sivil askeri araçla kamyonun çarpmas sonucu ehit düen Piyade Uzman çavu Ömer çintayn cenazesi düzenlenen törenden sonra memleketi Bingölde defnedildi.

Gaziantepten uçakla Bingöle getirilen ehidin Türk bayrana sarl naa katafalka konuldu, öz geçmii ve Kuran- Kerim okundu.

Piyade Yarbay Deniz Dönmez, törende yapt konumada, kutsal vatan topraklarnn güvenliini salamak için görevini en iyi ekilde yaparken ehit olanlarn brakt mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceini söyledi.

Türkiye Cumhuriyetinin varln ortadan kaldrmaya yönelik her türlü teebbüsün, geçmite olduu gibi bugün ve gelecekte de güvenlik güçlerinin azim ve iradesi karsnda daima hüsrana urayacan belirten Dönmez, unlar kaydetti:

BNGÖL YASTA

Gerek yurt dnda gerekse yurt içinde birlik ve beraberliimizi bozmaya yönelik her türlü saldrlara kar gösünü siper edip bu uurda gözlerini krpmadan can veren vatan evlatlarn ve dün kaybettiimiz Piyade Uzman çavu çintay kardeimizi unutmayacaz.

Törene, ehit yaknlarnn yan sra Vali Yardmcs Tunahan çil, Belediye Bakan Vekili Halim Sügü, l Emniyet Müdürü Metin Akay, l Jandarma Komutan Albay Hakan Bayer, dier yetkililer ile vatandalar katld.

ehit Piyade Uzman çavu çintayn cenazesi Selahattin Eyyübi Camisinde klnan cenaze namaznn ardndan Bingöl Asri Mezarlnda topraa verildi.

Kilisin Elbeyli ilçesinde dün sivil askeri araç ile kamyonun çarpmas sonucu 2 asker ehit olmu, biri asker 5 kii yaralanmt.

Ana Sayfaya Git