Kimliğini kaybetti çete lideri oldu!

Adana’da 16 yıl önce kimliğini kaybeden Servet Karaca’nın (45) hayatı kabusa döndü. Hakkında çete lideri olmaktan dava açılan ve Kayseri’de de 30 kişiyi 18 milyon lira dolandırmaktan yargılanan Karaca, “Kayseri’ye hiç gitmedim. Evimin önünde tişört ve terlik satarak geçiniyorum” dedi.

Haberler 01.06.2021 - 01:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte, 2005 ylnda çarya alverie giden Servet Karacaya, yanndan geçen bir kii çarpt. Karaca, bir süre sonra kimliinin de bulunduu cüzdann olmadn fark etti. Cüzdann bulamayan Karaca, karakola bavurdu, gazeteye kimlii için kayp ilan verdi.

Servet Karaca, olaydan 3 yl sonra Adana Emniyet Müdürlüünden gelen telefonla sarsld. Polis, Karacaya çete lideri olmaktan krmz bültenle arandn ve Kayseride dolandrclktan yarglandn söyledi. Kayseri 1inci Asliye Ceza Mahkemesinde 30 kiiyi 18 milyon lira dolandrd gerekçesiyle hakim karsna çkan Karacann dosyas son olarak Kayseri Nöbetçi Ar Ceza Mahkemesine gönderildi.

TÖRT VE TERLK SATARAK GEçNYOR

Eini 2005 ylnda kaybettikten sonra ikinci evliliini yaptn dile getiren 4 çocuk annesi Servet Karaca, yaklak 15 yldr çete lideri olmaktan, Kayseride de 30 kiiyi 18 milyon lira dolandrd gerekçesiyle yarglandn belirtti. Hayatnda hiç Kayseriye gitmediini kaydeden Karaca, 15 yldr TOK binalarndaki evimde oturuyorum. Burann da parasn kredi çekerek kapattm. Suçlamalar asla kabul etmiyorum. Evimin arkasnda tezgah açp tiört ve terlik satyorum. 4-5 yldr bu ekilde geçiniyorum. Yllardr emeimle çalan bir insanm. çete lideri olsam mal varlm olurdu. Büyük bir maduriyet yayorum. Devlet büyüklerimden yardm istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git