Kınalı kuzu sürprizi!

Gazi kızından komutana 'kınalı kuzu' sürprizi

Haberler 02.03.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason ilçesine bal Dereköyde ikamet eden 13 yandaki Betül Akta, gazi babasn ziyarete gelen l Jandarma Komutan Albay sa çakmaka Knal adn koyduu kuzuyu hediye etti.

Bulduu her frsatta ehit yaknlar ve gazileri evinde ziyaret ederek her zaman yanlarnda olduunu gösterip onlara moral veren Batman l Jandarma Komutan Albay sa çakmak, Sason ilçesine bal Dereköyde yaayan gazi Metin Akta ve ailesiyle bir araya geldi. Ziyarette köydeki gençler ve ehit yaknlar tarafndan Türk bayra eliinde scak ilgiyle karlanan çakmaka, gazi Metin Aktan 13 yandaki kz Betül Aktan Knal adn koyduu kuzu hediye edildi.

KINALI KUZU SÜRPRZ

Askerleri çok sevdiini ifade eden 13 yandaki Betül Akta, Askerleri çok seviyoruz. Onlar babam hiç yalnz brakmyorlar. Onlar bizim eve gelince babam da çok seviniyor. Ben bo vakitlerimde kuzularmla vakit geçiriyorum. Kuzular, çok masum olur. Biz çok sevdiklerimize knal kuzum diyoruz. Askerlerimize de çok sevdiim bir ey hediye etmek istedim. Aklma knal kuzu geldi. Komutann besleyecek yeri olmad için büyüyünceye kadar kuzuya ben bakacam. Hediyemi kabul ettii için çok teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git