Kırsal Kalkınma Programı'na başvurular başladı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK), 12 Haziran'da çıktığı "Katılım Öncesi Kırsal Kalkınma Aracı (IPARD) II Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı" kapsamında proje başvuru ve kabul işlemleri başladı.

Haberler 07.09.2017 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TKDKden yaplan yazl açklamada, Tarm ve Balkçlk Ürünlerinin lenmesi ve Pazarlanmas ile lgili Fiziki Varlklara Yönelik Yatrmlar Tedbiri kapsamnda süt ve süt ürünleri, krmz et ve et ürünleri, kanatl eti ve et ürünleri, su ürünleriyle meyve ve sebze ürünlerinin ilenmesi ve pazarlanmasnn desteklenecei belirtildi.

12 Haziranda çklan TKDKnin IPARD II Programnn ikinci bavuru çars kapsamnda yüzde 50 hibe verilecek sektörlere toplam 122 milyon 177 bin 559 avro destek bütçesi ayrld.

- Destekleme kapsamndaki iller

Program için online proje bavuru sistemi 26 Eylül Sal günü saat 21.00e kadar açk kalacak. Bavurulara ilikin belgelerin il koordinatörlüklerine 28 Eylül Perembe günü saat 18.00e kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Destekleme kapsamnda u iller yer alyor:

Afyonkarahisar, Ar, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydn, Balkesir, Burdur, Bursa, çanakkale, çankr, çorum, Denizli, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmara, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Mu, Nevehir, Ordu, Samsun, Sivas, anlurfa, Tokat, Trabzon, Uak, Van ve Yozgat.

Ana Sayfaya Git