Kısmetse Olur'un akıbeti belli oldu yayından kaldırıldı

Kısmetse Olur'un akıbeti belli oldu. Kanal D yayın akışında karşımıza bir türlü çıkmak bilmeyen Kısmetse Olur artık sadece Kanal D resmi sayfasından izlenebilecek.

Haberler 06.05.2017 - 02:53 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 11:22

Ksmetse Olur ne zaman yaynlanacak sorusu geçen haftadan bu yana binlerce kii tarafndan aranrken, geçtiimiz hafta ki aibe nihayetinde ortadan kalkt. Gözler Ksmetse Olur yapmclarna çevrilmiken Kanal D yayn ak önümüzdeki hafta için de ekillendi. Ancak sevilen evlilik program önümüzdek hafta da yaynda olmayacak. Yayndan kaldrlan Ksmetse Olur artk Kanal Dnin resmi internet sayfasndan canl olarak izlenebilinecek. Hafta içi her gün sabah kuanda kanald.com adresinden yaynlanacak olan Ksmetse Olurun eski bölümlerini de izlemek yenilenen sistem sayesinde mümkün olacak. Eleme günlerinin ayn ekilde hafta sonu olarak devam edecei yeni bölümler de Aycan ve Onurun nian kutlamalar da devam edecek.

Ksmetse Olurun yeni bölümleri yarndan itibaren kanald.com.trde izleyicisi ile buluuyor. Ünlü sunucu Seda Akgülün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekrannda yaynlanan Ksmetse Olur 06 Mays Cumartesi günü itibariyle yoluna artk internette devam edecek.

zleyiciler kanald.com.trde Ksmetse Olur için oluturulan sayfada programn eski bölümlerini de rahatlkla izleyebilecek.

Ana Sayfaya Git