Kız yüzüne hapşırdı!

Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Haberler 09.11.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde yolda maskesiz yürüyen genç bir kz, okuldan eve giden kz örencinin yüzüne haprp yoluna devam etti. Korona virüs vakalarnn trmanta olduu süreçte yaanan bu olay güvenlik kameralarna yansd.

Olay, Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarnda bulunan bir marketin önünde yaand. Yolda yürüyen maskesiz genç bir kz, okuldan çkp evine giden kz çocuunun yüzüne haprd. Hapran kz hiçbir ey olmam gibi yoluna devam ederken, küçük kz yüzünü silerek evine ilerledi. O anlar marketin güvenlik kamerasna yansd.

MASKESZ KIZ HAPIRINCA

O anlar marketinin güvenlik kamerasndan gören iletmeci Mehmet Katran, çok hassas olunmas gereken pandemi sürecinde yaanan olayn üzüntü verici olduunu söyledi. Kamera ile dary izlerken caddenin kar tarafndan gelen genç bir kzn 10-12 yalarndaki bir kzn üzerine haprdn dile getiren Katran, duruma ardn ifade etti.

OLAY BÜYÜK TEPK GÖRDÜ

Katran, Bu tür görüntülere çok dikkat etmemiz lazm, çok hassas olmamz lazm. Muhtemelen o örenci, kzn haprmas üzerine pozitif vakaya yakalanrsa gidip bütün snfa, bütün okula bulatracak. Yüzündeki slakl silip çekip gitti. Böyle konulara hassasiyet gösterilmedii zaman vakalarn önü alnamaz. Diyarbakrda vaka artlarnn olmasnn altndaki neden böyle konulara dikkat edilmemesidir dedi.

Ana Sayfaya Git