Kızdığı kalabalığa rastgele ateş açtı! 5 yaralı

Gaziantep Şehitkamil ilçesi, Mevlana Mahallesi’nde bir kahvehane de çıkan tartışma sonrasında evine dönüp av tüfeğini alan şahıs, bulunan kalabalığa rastgele ateş açtı. Çıkan kavgada Ahmet Dirier, Mehmet Dirier, Delil Polat, Abdullah Kanat, Abdullah Yavuz isimli kişiler yaralandı.

Haberler 24.06.2017 - 02:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep ehitkamil ilçesi, Mevlana Mahallesinde bir kahvehane de çkan tartma sonrasnda evine dönüp av tüfeini alan ahs, bulunan kalabala rastgele ate açt. Açlan ate sorasnda kalabalk içinde bulunan 5 kii yaraland. çkan kavgada Ahmet Dirier, Mehmet Dirier, Delil Polat, Abdullah Kanat, Abdullah Yavuz isimli kiiler yaraland. Yaanan olay sonrasnda saldrgann linç edildii de belirtildi.

Olay, gece saatlerinde ehitkamil ilçesi, Mevlana Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Davut A. (25) isimli ahs, kahvehane önünde bir kii ile tartmaya balad. Tartmann ksa sürede kavgaya dönümesinin ardndan koarak uzaklaan Davut A, evinden getirdii av tüfei ile kraathane önünde oturan kalabaln üzerine rastgele ate etti. Olayda vücutlarna saçma isabet eden Ahmet Dirier, Mehmet Dirier, Delil Polat, Abdullah Kanat, Abdullah Yavuz isimli 5 kii yaraland.

SALDIRGAN LNç EDLMEK STEND

Olay sonras yaralananlar ihbar üzerine çarlan ambulanslarla ehitkamil Devlet Hastanesine kaldrlarak acil serviste tedavi altna alnd. Tüfeinde fiei biten Davut A. ise çevredeki kalabalk ve yaral yaknlar tarafndan linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polislerce kendisini darp eden kalabalk arasndan zor kurtarlan Davut A. 25 Aralk Devlet Hastanesine kaldrld.

Dier yandan yaral olarak hastaneye kaldrlan 5 kiinin hayati tehlikesini bulunmad örenilirken, saldrgan Davut A. ise acil servisteki tedavisinin ardndan polislerce gözaltna alarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ana Sayfaya Git