Kızı ve torunlarının ardından anneanne de öldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde kızı Meryem Atsak (23) ile torunları Ömer İsmail Atsak (2) ve Merve Atsak'ın (1), tabancayla vurularak ölmeleri ardından aynı silahla kendini vuran Öznur Aydın (55) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberler 13.07.2021 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Küçük Kaya Mahallesi ehit Hanifi Caddesinde 7 Temmuzda meydana gelen olayda Meryem, çocuklar Merve ve Ömer smail Atsak, göüs bölgelerinden silahla vurularak yaamlarn yitirdi. Evde bulunan anneanne Öznur Aydn da ayn silahtan çkan kurunla ar yaraland. Anne ve iki çocuu, Ortaköy Mezarlk Camiinde klnan cenaze namazlarnn ardndan gözyalar arasnda topraa verildi.

Olayn ardndan Ankara Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnan Öznur Aydn, 5 gün sonra hayatn kaybetti. Öznur Aydnn cesedi, otopsi için Ankara Adli Tp Kurumuna kaldrld.

SUçLAMAYI KABUL ETMEMT

Öznur Aydn, olayn ardndan hastanede verdii ilk ifadesinde kz ve torunlarn öldürdüü suçlamasn kabul etmemiti. Öznur Aydn, kz Meryem Atsakn ei Özgür Atsak ile iddetli geçimsizlik yaadklarn, sk sk tarttklarn ve bu yüzden sürekli çocuklaryla yanna geldiini söylemiti. Öznur Aydn, kz Meryem Atsakn, einin kendisine iddet uyguladn söylediini ve bu yüzden intihar etmeye karar verdiini, önce çocuklarnn biberonlarna fare zehri attn, etkili olmaynca da tabancay alp çocuklarn öldürdüünü, sonra da ayn silahla kendisini vurduunu ileri sürmütü. Öznur Aydn, kz ve torunlarn o ekilde görünce kendisinin de intihar etmeye kalktn ve ayn silah alp kendisini vurduunu söylemiti.

Ana Sayfaya Git