Kızılay'a kan bağışı çağrısı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç halkı kan vermeye davet etti

Haberler 06.01.2021 - 06:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, Kzlay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Doktor Naif Ylmaz makamnda ziyaret etti.

Bölge Müdürü Ylmaz tarafndan karlanan Dinç, Kzlayn yapt çalmalar ve kan stoku konusunda hakknda bilgi ald.

6 ilde kan ban artrmak için seferberlik balattklarn söyleyen Bölge Müdürü Ylmaz, azalan kan stoklarn artrmak amacyla Diyarbakr, Mardin, Siirt, Batman, Bingöl ve rnakta kamu-kurum kurulular i birliiyle çalma yürüttüklerini ifade etti.

Ylmaz kurum olarak sorumluluk alanlarndaki Diyarbakr, Mardin, Siirt, Batman, Bingöl ve rnaktaki 46 hastanenin kan ihtiyacn karladklarn söyledi.

BZE GÖRE BR CANI KURTARMAK BÜTÜN NSANLII KURTARMAK GBDR

Yapt ziyaret sonras açklama yapan HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, halk kan vermeye davet etti.

Dinç, Kzlay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Naif Ylmaz ziyaret ettik. Ziyaret amacmz halkmz ve üyelerimizi kan vermeye tevikti. HÜDA PAR Diyarbakr l Bakanl olarak kan vermeyi önemsiyoruz. Bize göre bir can kurtarmak bütün insanl kurtarmak gibidir.

Ziyarette pandemi sürecinden dolay stoktaki kan ihtiyacnn ciddi oranda azaldn birinci azdan örendik. Bu vesileyle bir kez daha halkmz ve üyelerimizi kan vermeye davet ediyoruz. Kan verme konusunda Kzlaya yardmc olmalarn istirham ediyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git