Kızıltepe çevre yolu için 60 bin imza toplandı

MARDİN Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF), Kızıltepe çevre yolu için imza kampanyası başlattı. Kampanyaya Kızıltepeliler büyük bir ilgi gösterdi. MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter, hedeflerinin 200 bin imzaya ulaşmak olduğunu söyledi.

Haberler 20.03.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede 40 ilden daha büyük olduu belirtilen Kzltepe ilçesinde en büyük sorunu olan trafik sorununa neter için imza kampanyas balatld. Bu sorunun çözülmesi için ilçedeki sivil toplum kurulular, çevre yolunun ehrin dna çkarlmasn talep ediyor. lçede bunun için bir imza kampanyas düzenlendi. Kzltepe Zahireciler Dernei Bakan ve MTDF Onursal Bakan Mehmet erif Öter, Kzltepe için birlik ve beraberlik içerisinde balatlan çevre yolu imza kampanyas tüm hzyla ve heyecanla devam ediyor dedi.

60 BN MZA TOPLANDI

Kampanyada 60 bin civar imza toplandn belirten Öter, Hedefimiz 150 ile 200 bin imza toplamaktr. Bu kampanyaya destek veren muhtarlarmz, odalarmz, sivil toplum kurulularmz, esnafmz, vatandalarmz ve emei geçen herkese ayr ayr teekkür ediyorum. nallah hedefimize ulaacaz. Bundan hiçbir tereddütümüz yok. Bundan sonraki taleplerde de inallah hep birlikte hareket edeceiz. nallah bu birliktelikle önümüzdeki süreçte Kzltepedeki dier sorunlar için de hukuk çerçevesinde ve demokratik yoldan taleplerimizi ileteceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git