Kızıltepe’de aşure kazanları sağlık çalışanları için kaynadı

Mardin’in Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Gönül Elçileri tarafından Muharrem ayı nedeniyle kazanlarda pişirilen aşure, pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine dağıtıldı.

Haberler 05.09.2020 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe Kaymakaml ve Kzltepe Gönül Elçileri tarafndan Muharrem ay nedeniyle kazanlarda piirilen aure, pandemi sürecinde canla bala çalan salk çalanlar ve güvenlik güçlerine datld.

Kzltepe Kaymakaml ve Kzltepe Gönül Elçileri tarafndan hazrlanan aureler; Kzltepe Sosyal Vefa Destek Grubu, salk çalanlar, lçe Emniyet Müdürlüü görevlileri ve lçe Jandarma Komutanl personellerine ulatrld.

AURENN SÜSÜ MASKE OLDU

Aurenin yapm aamasnda Kaymakam Hüseyin çamn ei Dilek çam öncülüünde kadnlardan oluan Kzltepe Gönül Elçileri de yer ald. Aureler, maske, mesafe ve temizlik gibi uyarlarla süslendi. Aureleri paketleyip Vefa Sosyal Destek Grubuna teslim eden Kzltepe Gönül Elçileri, 7 bin kiiye aure ulatrmann mutluluunu yaad. Dilek çam, Kzltepe Belediyesi ve Gönül Elçileri olarak fedakarca emek sarf eden salk çalanlarmz, kolluk kuvvetlerimiz ve Vefa Sosyal Destek Grubu çalanlarmz için auremizi kaynattk. imdi datma geçtik herkese afiyet olsun dedi.

Ana Sayfaya Git