Komşu kavgasında kovalamaca av tüfeği ile son buldu

Kahramanmaraş'ta şu son zamanlarda akraba kavgası, komşu kavgası gibi haberler yoğunlukla duyulmakta. Kahramanmaraş'ta bu kere komşular arasında başlayan kavga da kan gövdeyi götürdü.

Haberler 20.07.2017 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmarata u son zamanlarda akraba kavgas, komu kavgas gibi haberler younlukla duyulmakta. Kahramanmarata bu kere komular arasnda balayan kavga da kan gövdeyi götürdü.

Olay, Dulkadirolu lçesine bal Karacasu Ferhu Mahallesi TOK konutlarnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K., D.K ile komular E.Ö. arasnda nedeni bilinmeyen bir sebepten dolay tartma çkt. Tartma vatandalarn araya girmesiyle sona erdi. Gece yars otomobille arkada Y.D. ile birlikte evin önüne gelen E.Ö. gündüz tartt komularnn evlerinin pencerelerine yannda getirdii av tüfeiyle ate etti. Av tüfeinden çkan saçmalarla M.K., D.K yaraland. Olayn ardndan geldikleri otomobille kaçan Y.D. ile E.Ö, eyh Adil Mahallesinde polis tarafndan yakaland.

Necip Fazl ehir Hastanesine kaldrlan yarallarn salk durumun iyi olduu örenilirken, suç aletleri av tüfeiyle yakalanan üpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git