Konteynerde yaşayan aileye belediye yardım eli uzattı

Van Büyükşehir Belediyesi, 3 yıldan bu yana konteynerde yaşam mücadelesi veren 4 çocuklu aileye yardım eli uzattı. Aile için Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever vatandaşların girişimiyle ev yapılacağı belirtildi.

Haberler 22.08.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanlna ekipler, merkez pekyolu ilçesine bal Selimbey Mahallesinde oturan bir ailenin konteynerde yaad haberi üzerine harekete geçti. 4 çocuklaryla birlikte konteynerde oturan Özlem ve Süleyman Zeytini kanteynerde ziyaret eden ekipler, zor günler geçiren aileye ilk olarak sosyal kart verilip çocuklara giyim yardmnda bulundu.

YARDIM EL UZANDI

Tüberküloz ve astm hastas baba Süleyman Zeytinin salk sorunlar nedeniyle çalamad ve gerekli yardmlarn yaplaca, ayrca Büyükehir Belediyesi ve hayrsever vatandalarn giriimleriyle de aileye ev yaplaca belirtildi. Einin hastal nedeniyle çalamadn anlatan 4 çocuk annesi Özlem Zeytin, öyle dedi:

çocuklarmla birlikte çok zor artlarda yayoruz. Eim hasta çalamyor. Konteyner rutubetli her taraf krlm durumda içeriye su toz giriyor. Gidecek baka yerimiz yok. Allah raz olsun belediye ekipleri gelip bize yardm etti. Bize ev yapacaklarn söylediler.

Ana Sayfaya Git