Köpekler parçalamıştı

Köpeklerin saldırısında ölen küçük Ruken'in okulunda hüzün

Haberler 18.05.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda, köpeklerin saldrsnda yaamn yitiren 6 yandaki Ruken Kolcunun eitim gördüü özel rehabilitasyon merkezindeki masasna karanfil ve güller brakld. Kurum Müdürü Sadk Ta, çok üzgün olduklarn belirterek, Duygularmz anlatmakta güçlük çekiyoruz. Bugün okulu açtmzda her tarafta Rukenden bir an vard. Bizler öretmenleri olarak bile bu kadar ac yaarken ailesinin durumunu düünemiyorum. Ruken hepimizi öksüz brakt diye konutu.

Tuba ilçesine bal Beyüzümü Mahallesinde yaayan Kolcu ailesinin 4 çocuundan Ruken Kolcu, dün sabah saatlerinde evlerinin yaknlarndayken ortadan kayboldu. Kzlarna ulaamayan aile polise haber verdi. Öle saatlerinde evlerine yaklak 500 metre mesafede küçük Rukenin cansz bedeni bulundu. Ruken Kolcunun köpekleri saldrsnda yaamn yitirdii tespit edildi.

SEN Hç UNUTMAYACAIZ

Rukenin 2 yldr eitim gördüü özel rehabilitasyon merkezinde bugün yas vard. Okula Rukenin fotoraflarnn bulunduu ve üzerinde Güler yüzlü Ruken seni hiç unutmayacaz yazl afi asan okul yönetimi masasna da karanfil ve güller brakt. Okulda Rukenden geriye ise öretmenleri ile birlikte çektii neeli videolar ve fotoraflar kald.

BZ ÖKSÜZ BIRAKTI

Kurum Müdürü Sadk Ta, Rukenin okulun en neeli örencisi olduunu söyledi. Aclarnn çok fazla olduunu, duygularn anlatmakta bile güçlük çektiklerini belirten Ta, Tarifi çok zor. Ruken 2 yldr bizim özel eitim alan bir örencimizdi. Bizler öretmenleri bile bu kadar ac yaarken ailesinin durumunu düünemiyorum. Ruken hepimizi öksüz brakt. Ailesine sabr ve güç kuvvet diliyoruz. Bugün okulu açtk, Rukenin kotuu koridorlar, öretmeni, Rukenden geriye kalanlar vard diye konutu.

ACIMIZ TARF EDLEMEZ

Okul öretmenlerinden çidem ahin, Rukenin neeli, ark söylemeyi seven bir örencileri olduunu söyledi. ahin, Ruken bizim en cana yakn, en güler yüzlü örencilerimizden biriydi. ark söylemeyi maa ile koca ayy çok severdi. Derslerimizi en akrak geçirirdik çok üzüldük. Gerçekten acmz tarif edilemez. Kelimelerin kifayetsiz kald bir noktadayz u anda. Hiçbir çocuk hiçbir insan bu ekilde ölümü hak etmiyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git