Korkunç Cinayet

Muş'un Malazgirt ilçesinde Nevzat Taşdemir (33), 7 çocuğunun annesi Sevim Taşdemir'i (30) evde döverek öldürdükten sonra çatı katına çıkıp, kendisini iple tavana asarak, yaşamına son verdi.

Haberler 28.08.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 10.00 sralarnda, ilçeye bal Saltukgazi Mahallesinde meydana geldi. naat içisi Nevzat Tademir ile ei Sevim Tademir arasnda, henüz belirlenemeyen nedenle evde tartma çkt. Tartmann büyüyüp, kavgaya dönümesi üzerine Nevzat Tademir, eini dövmeye balad. Bu srada evde olan çiftin çocuklar, komulara giderek, yardm istedi. Telala daireye gelen komular, Sevim Tademiri yerde hareketsiz yatarken buldu. hbar üzerine olay yerine salk ve Malazgirt lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yapt kontrolde, Tademirin yaamn yitirdiini belirledi. Sevim Tademirin cansz bedeni, incelemenin ardndan Malazgirt Devlet Hastanesinin morguna götürüldü. Polis ekipleri ise evde kadnn eini aramaya balad. çat katna çkan ekipler, Nevzat Tademirin iple tavana asl cansz bedeniyle karlat. Nevzat Tademirin cesedi de ayn hastanenin morguna kaldrld. Anne- babalarn kaybeden çocuklar ile ailenin yaknlar, mahallede gözyalarna bouldu. Olayla ilgili soruturma balatld.

KNC KORKUNç OLAY

kinci korkunç olay ise Hatayda yaand. Hatayn skenderun ilçesinde tartt ei Hülya ç.yi tabancayla vurup, ayn silahla kendi bana ate eden smail ç., ar yaral kaldrld skenderun Devlet Hastanesinde yaplan müdahalelere ramen kurtarlmad. smail ç.nin cansz bedeni, otopsi için Adana Adli Tp Kurumuna gönderildi. Kolundan yaralanan Hülya ç.nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git