Korkunç cinayeti itiraf ettiler

İstanbul'dan ev almak için geldikleri Kars'ta kaybolduktan sonra cansız bedenleri su kuyusunda bulunan Figen Karadağ (46) ile oğlu Mert Karadağ'ın (24) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Özel ekibin gözaltına aldığı Figen Karadağ'ın fırında birlikte çalıştığı M.S. (29) ve A.S.'nin anne ve oğlunu para tartışmasında av tüfeği ile öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Haberler 20.07.2020 - 11:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbuldan ev almak üzere olu Mert Karada ile birlikte Karsa gelen Figen Karadadan yaknlar haber alamaynca Kars Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüünce aratrma balatld. Emniyet müdürlüü bünyesinde uzmanlardan oluturulan özel ekip, kaybolan anne ve oluyla ilgili 16 kiinin ifadesine bavurdu. Polis, yapt incelemede Figen Karadan stanbula gitmeden önce bir ekmek frnnda birlikte çalt M.S. ile arkada A.S.yi gözaltna ald. 2 üphelinin ifadesini alan polis, ksa sürede Figen Karada ve Mert Karadan av tüfei ile öldürüldükten sonra su kuyusuna atldn belirledi. üphelilerin yer göstermesi sonucu anne ve olunun cansz bedenleri su kuyusundan çkarlarak otopsi için adli tpa gönderildi.

PARA TARTIMASINDA ÖLDÜRMÜLER

Figen Karadan Karsn Selim ilçesi nüfusuna kaytl zanllardan M.S. ile frnda çalrken tantklar, ev almak için kendisinden yardm istedii örenildi. M.S. ile arkada A.S.nin aralarnda para yüzünden tartma çknca anne ve olunu av tüfei ile öldürüp, otomobille tadklar cenazeleri su kuyusuna attklar belirlendi. Polis, yaptklar incelemede su kuyusunun bulunduu Cumhuriyet köyü yaknlarnda suç aleti av tüfei ile bir miktar paray topraa gömülü halde buldu. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git