Korkunç iki ölüm

Bir evde 2 gencin cesedi bulundu.Tenekede yaktıkları kömür hayatlarına mal oldu

Haberler 31.12.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada bir evde yalar 18 ile 19 olan iki gencin cesedi bulundu. Evde yaplan incelemede ilk belirlemelere göre gençlerin snmak için tenekenin içerisinde yaktklar kömürden çkan karbonmonoksit gazndan zehirlendikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre olay, anlurfann Haliliye ilçesine bal Süleymaniye Mahallesi 1809uncu sokakta yaand. ddiaya göre arkada olan Hüseyin Kaya (18) ile Yahya Ylmaz (19), evden çkp bulutuktan sonra ortadan kayboldu. Gençlerin gece evlerine dönmemesi üzerine merak eden yaknlar, kendilerine ulamaya çalt. Gidebilecekleri her yere bakan yaknlar, son çare olarak Hüseyin Kayann babaannesine ait kullanlmayan eve bakt. Sabah saatlerinde eve gidip kapy açan yaknlar, her iki genci de yerde hareketsiz halde buldu.

TENEKEDE YAKTIKLARI KÖMÜR SONLARI OLDU

Durumu gören ahslarn yaknlar salk ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alrken, içeri giren salk ekipleri ise yaptklar kontrolde her iki gencin de hayatn kaybettiini belirledi. Evde yaplan incelemede gençlerin snmak için tenekeye kömür koyup yaktklar ve karbonmonoksit gazndan zehirlendikleri tespit edildi. Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardndan kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için anlurfa Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Olayla ilgili soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git