Korkunç infaz!

Çermikte baba ve kızı, hasımlar tarafından "infaz" edildiler. Korkunc cinayetin failleri sıra kadem bastı.

Haberler 18.03.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çermik ilçesine, yaanan bir yaralama olaynn ardndan göç ettikleri Adanadan geri dönen Selahattin Özkahraman (65) ile kz Süreyya Özkahraman (34), silahl saldrda yaamlarn yitirdi.

BABA VE KIZINA NFAZ

ddiaya göre, Özkahraman Ailesi, geçen yl Konuksever Mahallesinde yaanan ve bir kiinin yaralanmasyla sonuçlanan olayn ardndan aileler arasnda çkan husumet üzerine, Adanaya göç etti. Özkahraman ailesin fertleri, 2 ay önce yaadklar çermik ilçesine bal Bayrba Mahallesine yaadklar ekonomik sorunlar nedeniyle geri döndü.

Ancak dün ölen saatlerinde bahçelerine çalmaya giden baba Selahattin Özkahraman ile 2 çocuk annesi kz Süreyya Özkahraman, kimlii belirsiz kii veya kiilerin silahl saldrsna urad.

SALDIRGANLAR KAçTI

Silahl saldrganlar olaydan sonra kayplara karrken, ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ve salk ekipleri, Baba Selahattin, kz Süreyyay kanlar içerisinde buldu. Baba ve kznn infaz edildiinin tespit edilmesinin ardndan, jandarma kapsaml soruturma balatt.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Olay yerindeki ilk incelemenin ardndan Selahattin Özkahraman ile Süreyya Özkahramann cansz bedenleri, otopsi yaplmak üzere çermik Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Olay sonras mahallede youn güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, baba ve kzn infaz eden, saldrganlar belirleyip, yakalamak için çalma balatt.

BAZI KLER GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, Özkahraman ailesinin yaralama yüzünden husumetli olduu ve saldrnn bu aile fertleri tarafndan yaplm olabilecei ihtimali üzerinde arlkta durulurken, baz kiilerin gözlem altna alnd bildirildi. Cenazelerin akam saatlerinde köyde topraa verildii örenildi.

Ana Sayfaya Git