Korkunç kaza da anne kızın TIR altında can pazarı

İzmir Bornova'da anne ve 4 yaşındaki kızı karşıdan karşıya geçerken TIR'ın altında kaldı. İzmir Bornova'da karşıdan karşıya geçmek isteyen 47 yaşındaki Necla Avcu ve 4 yaşındaki kızına tır çarptı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken, çocuk ise yaralandı.

Haberler 28.07.2017 - 18:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Bornovada anne ve 4 yandaki kz kardan karya geçerken TIRn altnda kald. zmir Bornovada kardan karya geçmek isteyen 47 yandaki Necla Avcu ve 4 yandaki kzna tr çarpt. Anne olay yerinde hayatn kaybederken, çocuk ise yaraland.

Kaza, saat 15.30 sralarnda zmir çevreyolu Otogar balant yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafik lambalarnn bulunduu kavakta 47 yandaki Necla Avcu, 4 yandaki kzyla birlikte yolun karsna geçmek istedi. Bu esnada Kemalpaa yönünden gelen Uur S.T. idaresindeki 35 HRE 60 plakal tr, Avcu ve kzna çarpt. çarpmann etkisiyle anne ve kz trn altnda kald. Kazay gören çevredeki vatandalar durumu 110 AKS, salk ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen salk ekipleri anne Avcunun hayatn kaybettiini, 4 yandaki kz çocuunun ise hayatta olduunu belirledi. AKS ekipleri tarafndan skt yerden çkarlan küçük çocuk, Ege Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrld. Burada tedaviye alnan yandaki kz çocuunun durumunun iyi olduu belirtildi. Avcunun cansz bedeni ise savclk incelemesin ardndan AKS ekipleri tarafndan skt yerden çkarlarak ambulansla zmir Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Öte yandan, trafik lambalarnda meydana gelen kazada kimin kusurlu olduu yaplacak incelemenin ardndan netlik kazanacakken, tr sürücüsü Uur S.T. gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git