Korkunç olay!

Kızı, üvey babasıyla kaçan kadın, 2 çocuğunu bıçaklayıp intihar etti

Haberler 16.06.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinde, çkt televizyon programnda birlikte yaad Uur H.nin (37), ilk einden olan kz G.D. (18) ile kaçtn örenince bunalma girdii belirtilen Hatice Daver (38), 2 kzn bçakla yaralayp, kendini asarak yaamna son verdi.

Anamurda oturan Hatice Daver, ilk evliliinin ardndan 5 yl önce Uur H. ile birlikte yaamaya balad. lk evliliinden 2 çocuu bulunan Daverin, Uur H.den de 1 çocuu oldu. Hatice Daverin ilk einden olan kz G.D. (18), 11 Nisanda ortadan kayboldu. Uur H.nin de ortadan kaybolmas üzerine Hatice Daver, 31 Maysta bir televizyon programna katlp, kznn bulunmasn istedi.

KIZI ÜVEY BABASIYLA KAçTI, BUNALIMA GRD

Program srasnda yayna balanan komular, kayp kzla üvey babasnn birlikte kaçtn ileri sürdü. Duyduklar karsnda oke olan Hatice Daver, Anamura döndü. Bunalma giren Hatice Daver, bugün saat 05.00 sralarnda Saray Mahallesindeki evinde kzlar M.D. (9) ile M.H.yi (2) bçakla yaralad.Polisi arayp çocuklarm öldürdüm diye ihbarda bulunan Hatice Daver, ardndan merdiven boluundaki demire balad iple kendisini asp intihar etti.

Olay yerine gelen ekipler, yaral halde bulduklar 2 çocuu hastaneye götürdü. Hatice Daverin cenazesi ise yaplan incelemenin ardndan morga kaldrld.

Ana Sayfaya Git