Korkunç Ölüm

9 çocuk babası kayıp adamın cesedine ulaşıldı. Ölü bulunan adamın cesedine iple bağlanmış taşlar çıktı

Haberler 10.06.2019 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamann Kahta ilçesinde 8 gündür kayp olarak aranan 9 çocuk babas Osman Doann Atatürk Baraj göletinde cesedine ulald. Cesette bal olan bir torba içerisinden talar çkt.

Edinilen bilgilere göre, yaklak 1 ay önce stanbuldan Kahta ilçesine gelen 9 çocuk babas 59 yandaki Osman Doan, 8 gün önce aniden ortadan kayboldu. Yaknlar tarafndan her yerde aranan Doann bulunmas için medyada da haberler çkt. Her yerde aranan Doan, sabah saatlerinde Kahta ilçesinin Horik Mahallesindeki Atatürk Baraj Göletinde vatandalar tarafndan görüldü. hbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alrken Adyaman l Emniyet Müdürlüüne bal Polis Dalgç ekipleri ise botla cesedin bulunduu yere gitti. Dalgç ekiplerince sudan çkarlan ve daha sonra bota alnan Osman Doann cesedi kyya getirildi.

Beline bal torbada talar çkt

Adyaman l Emniyet Müdürlüüne bal Polis Dalgç ekiplerince sudan çkarlarak kyya getirilen 9 çocuk babas Osman Doann iple beline balanm bir torba bulundu. Polis ekipleri ile jandarma ekipleri bal olan torba içerisinde 20-25 kilogramarlnda talarla karlat. Olay yerinde ilk incelemesi yaplan Osman Doann cesedi Kahta ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

8 gün boyunca her yerde aranan ve daha sonra cesedine ulalan Osman Doann kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yaplacak. Osman Doann beline bal olan torba içerisinde çkan talarn olayn cinayet mi yoksa intihar m olduunu akllarda soru iareti olarak brakt.

Konuyla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git