Korkunç ölüm

Esenyurt'ta dini nikahlı eşiyle kavga eden kadın 4. kattan düşerek hayatını kaybetti

Haberler 11.03.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Esenyurtta dini nikahl eiyle kavga eden bir kadn oturduu binann 4. katndan apartman boluuna düerek ar yaraland. Ambulansla hastaneye kaldrlan kadn yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti. Kadnn olaydan bir saat önce yaanan ilk tartma nedeniyle eve gelen polise einden ikayetçi olmadn söyledii örenildi. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Olay Esenyurt, Süleymaniye Mahallesinde gece saat 23.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre, 831 Sokakta bulunan binann 4. katnda oturan Sevcan Demir, dini nikahl ei olduu örenilen Kenan Dan ile gece saat 22.00 sralarnda henüz bilinmeyen bir nedenle tartt. Yaanan tartma sonucu komularnn ihbar üzerine olay yerine gelen polise Sevcan Demir (23), ikayetçi olmadn söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri de olay yerinden ayrld. ddiaya göre, yaklak 1 saat sonra ikili arasnda tekrar bir tartma yaand. kili arasnda yaanan ikinci tartmada Sevdan Demir, henüz bilinmeyen bir nedenle dördüncü kattan apartman boluuna düerek ar yaraland.

4. KATTAN DÜEREK HAYATINI KAYBETT

çevredeki vatandalar durumu hemen polis ve salk ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen salk ekipleri ar yaralanan Demire ilk müdahaleyi yaparak en yakn hastaneye kaldrd. Hastaneye kaldrlan Demirin yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybettii örenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Sevcan Demirin dini nikahl ei olduu örenilen Kenan Dann ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Polis ekipleri olayn meydana geldii dairede ve apartman boluunda detayl inceleme yapt. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git